• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

Lijmkranen

Lijmkranen worden ingezet bij het lijmen van funderingen. Deze funderingen bestaan vaak uit zware kalkzandsteenelementen waardoor het een tijdrovende klus binnen een project kan zijn. Met een lijmkraan kan deze klus efficiënter worden uitgevoerd. In ons aanbod bouwkranen vind je verschillende soorten lijmkranen. Als je niet zeker bent over welke lijmkraan past bij jouw project, kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten denken graag met je mee. Je kunt ons bellen op +31 251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl.

Lijmkranen van Bouwma

In het assortiment bouwkranen van Bouwma, kun je terecht voor een gewild aanbod aan kalksteen lijmkranen. Deze kranen maken het tilwerk van zware elementen makkelijker. Daarom worden dit soort kranen vaak ingezet voor het lijmen van de fundering van kalkzandsteen elementen. Met de lijmkraan, ook wel elementenstelmachine of kalkzandsteen lijmkraan genoemd, kun je jouw klus gemakkelijk en efficiënt uitvoeren. In ons assortiment vind je verschillende soorten lijmkranen, zoals de Warrybok. De Warrybok werd 40 jaar geleden ontworpen door Bouwma. Deze geliefde lijmkraan neem het zware tilwerk uit handen. De Warrybok is dan ook een van de gebruikte lijmkranen in België. Deze lijmkraan is gebouwd in overeenstemming met de machinerichtlijn 2006/42EG. Van Model WB1 tot de nieuwe WB7GK2, al meer dan 5000 Warry Bokken zijn de afgelopen jaren ingezet op Nederlandse en Belgische bouwplaatsen. 

De Warrybok elementenstelmachine is een begrip bij veel metselaars en kalkzandsteen lijmers. Als opvolger van de lijmkraan WB6, koop of huur je bij Bouwma nu de lijmkraan WB7GK2 of de hydraulische lijmkraan BY400P. De lijmkraan BY400P is een unieke machine die is ontworpen voor het eenvoudig stellen van kalkzandsteenelementen, blokken of andere bouwelementen. De lijmkraan heeft een niet te evenaren bedieningsgemak en capaciteit die z’n gelijke niet kent.

Lijmkraan kopen of lijmkraan huren

Als je een nieuwe lijmkraan wilt aanschaffen kun je deze bij Bouwma kopen. Je kunt er ook voor kiezen om een lijmkraan te huren. Doordat we een verhuurprogramma aanbieden, zijn we beter, kostenbesparend, veiliger en betrouwbaarder. Omdat je huurt of koopt van de producent van jouw gewenste lijmkraan kun jij ervan uitgaan dat je de lijmkraan tegen de scherpste prijs aanschaft. Wil je meer informatie over de kosten, zoals de prijs per dag? Neem dan contact met ons op of doe een vrijblijvende offerte aanvraag.

Een lijmkraan huren of kopen doe je bij Bouwma!

Bij Bouwma Bouwmachines ben je aan het juiste adres als je een lijmkraan wilt huren of kopen. Een lijmkraan is geschikt als je hulp zoekt bij til- en lift werk. Door onze jarenlange ervaring, zijn we gespecialiseerd op het gebied van bouwkranen, ladderliften en lijmkranen. Wij leveren dan ook altijd de gewenste kwaliteit in producten en dienstverlening. 

Heb je binnenkort een klus waarbij een lijmkraan goed van pas zou kunnen komen, dan vind je bij ons de perfecte oplossing. Voor vragen over onze lijmkranen of andere producten, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee en zijn oplossingsgericht. 

Een lijmkraan kopen of huren, doe je bij Bouwma Bouwmachines. Bij ons bestel je nu direct een lijmkraan. Wij verzorgen het transport, de trainingen, opbouw, montage, reparatie en keuring van de lijmkraan. Wil je meer weten over onze lijmkranen of bouwmachines? Of ben je benieuwd naar onze service? Neem contact met ons op. Voor meer informatie en hulp bij jouw keuze kun je bellen naar 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl.

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig?

Wij voorzien u van deskundig advies, installatie en service.