• Al 75 jaar ervaring in de bouw
  • Zelf doorontwikkelde bouwkranen
  • Volgende werkdag een offerte op maat

Lijmkranen

Een lijmkraan wordt ingezet voor het lijmen van fundering met kalkzandsteen elementen en blokken. Dit is een tijdrovende klus binnen de bouw. Met de lijmkranen van Bouwma weet je zeker dat je jouw klus gemakkelijk en efficiënt kunt uitvoeren. Ben je benieuwd naar onze lijmkranen? Ontdek dan ons aanbod!

2 resultaten gevonden

Meer weten over onze lijmkranen

Heb je vragen over onze lijmkranen of wil je weten welke lijmkraan het beste bij jouw wensen past? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee en laten het pas los wanneer jij helemaal tevreden bent! Je kunt ons bellen op 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl.

Kalkzandsteen lijmkraan Bouwma

Bij Bouwma vind je een ruim assortiment goede kalksteen lijmkranen. Deze lijmkranen maken het tilwerk een stuk makkelijker. Daarom worden ze veel ingezet voor het lijmen van een fundering met kalkzandsteen elementen. Met de lijmkraan, ook wel elementenstelmachine of kalkzandsteen lijmkraan genoemd, kun je jouw klus gemakkelijk en efficiënt uitvoeren.

Warrybok 

Bouwma heeft verschillende soorten lijmkranen. Zo ontwierpen we zo’n 40 jaar geleden de Warrybok. Deze geweldige lijmkraan neemt het zware tilwerk van elementen blokken uit handen. De Warrybok is een van de meest gebruikte lijmkranen van Nederland. Tevens is deze elementenstelmachine gebouwd in overeenstemming met de machinerichtlijn 2006/42EG. Van Model WB1 tot de nieuwe WB7GK2, al meer dan 5000 Warry Bokken zijn de afgelopen jaren ingezet op Nederlandse en Belgische bouwplaatsen.

In de loop der jaren is de Warrybok elementenstelmachine een begrip geworden bij metselaars en klakzandsteen lijmers. Als opvolger van de lijmkraan WB6, koop of huur je bij Bouwma nu de lijmkraan WB7GK2 of de hydraulische lijmkraan BY400P. De lijmkraan BY400P is een unieke machine die is ontworpen voor het eenvoudig stellen van kalkzandsteenelementen, blokken of andere bouwelementen. De lijmkraan heeft een niet te evenaren bedieningsgemak en capaciteit die z’n gelijke niet kent.

Lijmkraan kopen

Bij Bouwma ben je voor het kopen van een lijmkraan aan het juiste adres!. Bij ons kun je ervan uitgaan dat je de beste lijmkraan voor de scherpste prijs krijgt. Dit realiseren we voor jou, omdat je bij ons direct bij de fabrikant huurt of koopt. Wil je meer informatie over de kosten, zoals de prijs per dag? Neem dan contact met ons op of doe een vrijblijvende offerte aanvraag. Ontdek ook onze bouwliften en ladderliften.

Een lijmkraan kopen doe je bij Bouwma

Wil jij een lijmkraan kopen? Een lijmkraan helpt je bij al jouw til en lift werk. Wij zijn, door onze jarenlange ervaring, sterk gespecialiseerd op het gebied van bouwmachines, ladderliften en lijmkranen. Hierdoor leveren wij een goede kwaliteit in producten en dienstverlening.

Ga jij binnenkort beginnen aan een klus waarvoor je een lijmkraan nodig hebt, dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Heb je vragen over onze lijmkranen of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn oplossingsgericht ingesteld en denken graag met je mee!

Een lijmkraan huur of koop je bij Bouwma Bouwmachines! Bestel nu een lijmkraan bij Bouwma. Wij verzorgen naast lijmkranen ook het transport, de opbouw, trainingen, montage, reparatie en keuring van de lijmkranen. Heb je vragen over onze lijmkraan, andere machines of onze service? Neem dan gerust contact met ons op! Voor meer informatie en hulp bij jouw keuze kun je bellen naar 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl.

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze Lijmkranen: