• Al 75 jaar ervaring in de bouw
  • Zelf doorontwikkelde bouwkranen
  • Volgende werkdag een offerte op maat
Home Vicario bouwkranen Autolaadkranen

Autolaadkranen

Iedereen kent het probleem van het tillen van zware voorwerpen. Met het laden en lossen van te zware voorwerpen op de aanhangwagen kan de rug overbelast worden. Door een van de autolaadkranen van Bouwma te kopen komt dat ten einde.

De autolaadkraan van Bouwma kan op iedere aanhangwagen, pick-up of lichte vrachtwagen worden gemonteerd. De autolaadkraan is eenvoudig te monteren en heeft voor zijn uitvoering een uitgekiend vlucht- en hefvermogen. Ben jij geïnteresseerd in een autolaadkraan? Ontdek onze Handylift, dit is een compacte autokraan! Ben je toch op zoek naar een kraan die een slag groter is? Bekijk dan onze Vicario bouwkranen.

Autolaadkranen HANDY LIFT B32 OP DISSEL 005
1 resultaat gevonden

Het gemak van een autolaadkraan

Door het laden en lossen van zware goederen op de aanhangwagen kan het voorkomen dat het lichaam overbelast wordt. Dit kan leiden tot lichamelijke klachten. Daarom verplicht de Arbowet iedereen tot beperking van het tillen van zware lasten. Door gebruik te maken van een autolaadkraan kun je het tillen van zware lasten voorkomen. Het gebruik maken van de autolaadkraan brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Vermindering van arbeidskosten
  • Vermindering van laad- en lostijden
  • Verbetering van arbeidsomstandigheden volgens de Arbowetgeving
  • Makkelijk en licht te bedienen
  • Grote hefhoogte
  • Eindeloos zwenken
  • Vervaardigd volgens de CE normen

Een autolaadkraan kopen bij Bouwma

Wanneer je op zoek bent naar een autolaadkraan, kun je bij Bij Bouwma slagen voor een gebruiksvriendelijke autolaadkraan. Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij een autolaadkraan verkoopprogramma. Wanneer je de autolaadkraan vaker verwacht te gebruiken, is een autolaadkraan kopen de juiste keuze. Bij Bouwma ben je ook altijd verzekerd van de beste prijs. Wij zijn namelijk exclusief leverancier van onze autolaadkranen. Daardoor kun je altijd de hoogste kwaliteit aan autolaadkranen verwachten. Koop daarom je autolaadkraan bij Bouwma!

Naast de hoogste kwaliteit autolaadkranen, bieden wij het totaalpakket als het aankomt op onze service. Wij nemen ook graag het transport, trainingen, reparatie, montage, keuringen en de opbouw voor je uit handen. Ben je nog niet zeker of een autolaadkraan dé bouwmachine is die je nodig hebt? De specialisten van Bouwma denken graag met je mee en hebben verstand van zaken. Neem daarom gerust contact met ons op!

Contact met Bouwma

Wil je een autolaadkraan kopen voor het laden en lossen van grote objecten? Dan vind je bij Bouwma wat je zoekt. Je kunt bij ons eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen voor de autolaadkraan die bij jouw past. Neem snel een kijkje door ons aanbod en je vindt gegarandeerd de juiste autolaadkraan. Naast autolaadkranen hebben wij nog andere soorten bouwmachines, zoals bouwliften en elementenstelmachines.

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over onze autolaadkranen? Of ben je benieuwd wat wij voor autolaadkraan te koop hebben staan? Bel ons dan op 0251-229208 of stuur een mailtje naar info@bouwma.nl. We horen graag wat we voor jou kunnen betekenen!

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze autolaadkranen: