• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

Staaldraad bouwliften

Een staaldraad bouwlift is de uitkomst als het gaat over het verticaal transport van bouwmaterialen en gereedschap. De staaldraad bouwlift wordt door zijn compacte omvang ingezet op de bouwplaats. De staaldraad bouwlift wordt veelal gebruikt bij laagbouw. Bouwma is fabrikant van de bekende Warry bouwlift. Deze bouwlift is verkrijgbaar in twee diverse soorten: de staaldraad bouwlift en de tandheugel bouwlift. De laatste wordt, in tegenstelling tot de staaldraad bouwlift, vooral bij hoogbouw gebruikt. Ben je benieuwd naar onze Warry staaldraad bouwliften? Ontdek hieronder ons aanbod! Heb je vragen over onze service of kom je er niet uit welke bouwlift het beste past bij jouw project? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs denken graag met je mee en laten het pas los als je tevreden bent. Je kunt ons bellen op 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl. Een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op!

Huren doe je bij Bouwma!

Ben jij op zoek naar een staaldraad bouwlift of wil je er staaldraad bouwlift huren? Bij Bouwma vind je een brede range aan staaldraad bouwliften. Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd op het gebied van allerlei bouwmachines. Bij ons vind je, naast een staaldraad bouwlift, ook de beste bouwkranen en elementenstelmachines. Voor ieder project hebben wij de juiste Bouwma bouwmachines! Neem dan ook gerust contact met ons op voor vragen over onze bouwliften of onze service. Wij denken graag met je mee en zijn oplossingsgericht.

Als je bij ons een staaldraad bouwlift koopt of huurt, verzorgen wij het transport, de opbouw, montage, trainingen, reparaties en de keuring voor je. Op zoek naar meer informatie, vragen over welke bouwlift het beste bij jouw project past, op zoek naar een prijs opvraag of wil je een offerte aanvragen? Bel ons op 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl of lees onze algemene voorwaarden. We horen graag van je!

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Warry staaldraad bouwliften

Bouwma bracht in 1948 de eerste Warry bouwlift op de Nederlandse markt. De hijslieren met touw en controllers met hijsmast werden door de komst van deze Warry bouwlift ingeruild. Doordat Bouwma zo vooruitstrevend was, volgden er veel bouwliften uit dit voorbeeld. Nu ruim 50 jaar en 30.000 Warry bouwliften verder, zijn deze staaldraad bouwliften niet meer te vergelijken met de oorspronkelijke modellen. Er staat nu een vooruitstrevend en innovatief product, wat voortkomt uit de nieuwe ontwikkelingen en verlangens en eisen van de afnemers. De Warry staaldraad bouwlift is speciaal ontworpen voor op bouwplaatsen. Bouwma heeft door moderne en efficiënte productiemethoden, technische innovaties en feeling met de markt perfecte machines op de markt gezet.

Ben jij op zoek naar een staaldraad bouwlift van een zeer hoge kwaliteitsgraad, betrouwbare en veilige werking, doelmatige toepassing en scherpe prijsstelling? Dan ben je bij Bouwma aan het juiste adres! Onze staaldraad bouwliften hebben het allemaal en zijn daarnaast ook nog eens te gebruiken met een uiterst lage servicebehoefte.

Staaldraadliften en tandheugel bouwliften

Bij Bouwma vind je naast de staaldraad bouwlift ook tandheugel bouwliften. Het verschil tussen deze twee Warry bouwliften is de situatie waarin deze bouwlift wordt gebruikt. De staaldraad bouwlift wordt meestal gebruikt bij laagbouw, terwijl de tandheugelliften worden ingezet bij hoogbouw. Bij Bouwma vind je drie verschillende soorten staaldraad liften. Deze Warry Whippet staaldraad liften hebben hefvermogens van 200 tot 400 kg en zijn verkrijgbaar met 230 Volt lichtnet of 400 Volt 3 fase aandrijving.

Wij maken geen compromissen als het gaat om kwaliteit en veiligheid. Alle Warry staaldraad- en tandheugel bouwliften zijn uitgevoerd volgens de NEN 12158-1+A1 en machinerichtlijn 2006/42EG & CE. Hierdoor hebben onze staaldraad bouwliften een lange levensduur. Kiesje voor de Warry Whippet bouwlift of Warry Hoist bouwlift?. De Warry staaldraad bouwliften zijn uitgerust met een superieur werkende valveiligheid, voetframe met uitneembaar stabilisatie-armen, opklapbaar plateau met anti-slip.

Staaldraad bouwlift huren of staaldraad bouwlift kopen?

Of je nu een staaldraad bouwlift wilt huren of een staaldraad bouwlift wilt kopen, bij Bouwma moet je zijn voor een direct superieur werkende staaldraad bouwlift. Door ons verhuurprogramma zijn wij beter, veiliger, betrouwbaarder en kostenbesparend. Omdat je direct bij de fabrikant van de Warry staalkabel bouwlift koopt of huurt, ben je er zeker van dat je het beste voor de scherpste prijs krijgt!

Hulp nodig?

Wij voorzien u van deskundig advies, installatie en service.