• Al 75 jaar ervaring in de bouw
  • Zelf doorontwikkelde bouwkranen
  • Volgende werkdag een offerte op maat
Home Bouwliften Staaldraad bouwliften

Staaldraad bouwliften

Bij Bouwma ben je aan het juiste adres wanneer je een bouwlift wilt kopen. Zo is bijvoorbeeld de staaldraad bouwlift dé uitkomst als het gaat over het verticaal transport van bouwmaterialen en gereedschap. Door zijn compacte omvang wordt deze bouwlift ingezet op de krapste bouwplaatsen. De bouwlift wordt veelal gebruikt bij laagbouw.

3 resultaten gevonden

De Warry bouwlift koop je bij Bouwma. Wij zijn de fabrikant van deze bekende bouwlift. De bouwlift is verkrijgbaar in twee diverse soorten: de staaldraad bouwlift en de tandheugel bouwlift. De laatste wordt, in tegenstelling tot de staaldraad bouwlift, vooral bij hoogbouw gebruikt. Ben je geïnteresseerd in het kopen van een bouwlift? Ontdek hieronder ons aanbod!

Heb je vragen over onze service of kom je er niet uit welke bouwlift het beste past bij jouw project? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs denken graag met je mee en laten het pas los als je tevreden bent. Je kunt ons bellen op 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl. Een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op!

Een bouwlift kopen bij Bouwma

Wil jij een staaldraad bouwlift kopen? Bij Bouwma vind je een brede range aan staaldraad bouwliften. Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd op het gebied van allerlei bouwmachines. Zo vind je, naast een staaldraad bouwlift, bij ons ook de beste bouwkranen en elementenstelmachines. Voor ieder project kun je bij ons de beste bouwmachine kopen. Neem gerust contact met ons op voor vragen over onze bouwliften, andere machines of onze service. Wij denken graag met je mee en zijn oplossingsgericht.

Als je bij ons een staaldraad bouwlift koopt, verzorgen wij het transport, de opbouw, montage, trainingen, reparaties en de keuring voor je. Ben je op zoek naar meer informatie over het aanschaffen van een bouwlift of wil je een offerte aanvragen? Bel ons op 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. We horen graag van je!

Warry staaldraad bouwliften kopen

Bouwma bracht in 1948 de eerste Warry bouwlift op de Nederlandse markt. De hijslieren met touw en controllers met hijsmast werden door de komst van deze Warry bouwlift ingeruild. Doordat Bouwma zo vooruitstrevend was, volgden er veel bouwliften uit dit voorbeeld.

Nu ruim 50 jaar en 30.000 Warry bouwliften verder, zijn deze staaldraad bouwliften niet meer te vergelijken met de oorspronkelijke modellen. Er staat nu een vooruitstrevend en innovatief product, wat voortkomt uit de nieuwe ontwikkelingen en verlangens en eisen van de afnemers. De Warry bouwlift is speciaal ontworpen voor op bouwplaatsen. Bouwma heeft door moderne en efficiënte productiemethoden, technische innovaties en feeling met de markt perfecte machines op de markt gezet.

Wil jij een nieuwe staaldraad bouwlift kopen van een zeer hoge kwaliteitsgraad, betrouwbare en veilige werking, doelmatige toepassing en scherpe prijsstelling? Dan ben je bij Bouwma aan het juiste adres. Onze staaldraad bouwliften hebben het allemaal en zijn daarnaast ook nog eens te gebruiken met een uiterst lage servicebehoefte.

Staaldraadliften en tandheugel bouwliften

Bij Bouwma vind je naast de staaldraad bouwlift ook tandheugellift. Het verschil tussen deze twee Warry bouwliften is de situatie waarin deze bouwlift wordt gebruikt. De staaldraad bouwlift wordt meestal gebruikt bij laagbouw, terwijl de tandheugelliften worden ingezet bij hoogbouw. Bij Bouwma kun je drie verschillende soorten staaldraad bouwliften kopen. Deze Warry Whippet staaldraad liften hebben hefvermogens van 200 tot 400 kg en zijn verkrijgbaar met 230 Volt lichtnet of 400 Volt 3 fase aandrijving.

Wij maken geen compromissen als het gaat om kwaliteit en veiligheid. Alle Warry staaldraad- en tandheugel bouwliften zijn uitgevoerd volgens de NEN 12158-1+A1 en machinerichtlijn 2006/42EG & CE. Hierdoor hebben onze staaldraad bouwliften een lange levensduur. Wil je de Warry Whippet bouwlift of Warry Hoist bouwlift kopen? De Warry staaldraad bouwliften zijn uitgerust met een superieur werkende valveiligheid, voetframe met uitneembaar stabilisatie-armen, opklapbaar plateau met anti-slip.

Staaldraad bouwlift kopen?

bij Bouwma moet je zijn als je een direct superieur werkende bouwlift wilt kopen. Daarnaast kun je bij ons ook een bouwlift huren. Door ons verhuurprogramma zijn wij beter, veiliger, betrouwbaarder en kostenbesparend. Een bouwlift koop je direct bij de fabrikant van de Warry staalkabel bouwlift, zo ben je er zeker van dat je het beste voor de scherpste prijs krijgt!

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze staaldraad bouwliften: