• Al 75 jaar ervaring in de bouw
  • Zelf doorontwikkelde bouwkranen
  • Volgende werkdag een offerte op maat
Home Mobiele kraan huren

Mobiele kraan huren

Ben jij op zoek naar een bouwkraan die je gemakkelijk kunt verplaatsen? Dan is een mobiele kraan wellicht de hijskraan die je zoekt. Bij Bouwma hoef je de mobiele bouwkranen niet direct aan te schaffen. Werk je projectmatig en is de aanschaf van een mobiele kraan de investering niet waard? Geen zorgen, want bij Bouwma kun je de mobiele kranen ook huren!

Mobiele kraan
6 resultaten gevonden

Mobiele hijskranen zet je in voor verticaal transport van materialen en onderdelen op krappe ruimtes. Onze mobiele kranen onderscheiden zich in kwaliteit, presentatie, capaciteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Bekijk het aanbod en kies welke mobiele kraan het beste bij jouw project past. Keuze gemaakt? Dan kun je de mobiele kraan huren voor de exacte tijd dat deze nodig hebt.

Mobiele kranen van Bouwma

Bouwma beschikt over verschillende mobiele kranen die binnen enkele minuten op te bouwen en neer te strijken zijn. Bouwma introduceerde de Italiaanse Vicario snelopbouwkranen in 1982 in Nederland. Met ruim 35 jaar ervaring op de Nederlandse markt is gebleken dat de Vicario mobiele hijskranen bijna niet te evenaren zijn. Omdat wij de exclusieve importeur van deze mobiele kranen zijn, koop je tegen de scherpste prijs.

Capaciteit en prestatie staat bij ons hoog in het vaandel. Ervaring heeft ervoor gezorgd dat we innovatieve bouwmachines leveren. De mobiele Vicario 10 tonmeter elektrische hydraulische kraan is dan ook ongeëvenaard in betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast kun je deze mobiele kraan zonder hijsbewijs besturen en is hij snel en eenvoudig op te bouwen en neer te strijken.

Vicario mobiele kranen

De mobiele hijskranen van Bouwma zorgen voor de beste capaciteit en presentaties. Doordat ze makkelijk op te bouwen zijn, zijn ze erg mobiel en dit zorgt voor een efficiënte werksituatie.

Met 24 types, waarvan 5 speciaal voor Nederland, heeft Vicario een complete range elektrisch hydraulische snelopbouwkranen. Deze mobiele kranen hebben een maximale vlucht van 44,7 meter en een maximaal hefvermogen van 1000 kg op de punt.

De mobiele kranen van Vicario zijn binnen enkele minuten op te bouwen en neer te strijken. Daarom hebben deze kranen ook vaak de naam ‘snelopbouwkraan’. Doordat het wielstel is gemonteerd aan het basischassis en niet in de mast, is het transport van deze mobiele kraan makkelijk, zelfs in de krapste situaties. Dit is erg fijn als je midden in de stad werkt of als je moeilijk kunt keren op een bouwplaats.

Voordelen van een mobiele kraan huren

  • Gespreide kosten: In plaats van een groot eenmalig bedrag, een vast tarief per maand
  • Meer flexibiliteit: De lasten en kosten van de machine draag je alleen tijdens de periode dat je de mobiele kraan nodig hebt.
  • Geen zorgen over de levensduur van de bouwmachine: Bouwma draagt de zorgen voor onderhoud. Je hoeft dus ook geen reparatie- of onderhoudskosten te betalen

Service van Bouwma

Ben jij geïnteresseerd in het huren van een mobiele kraan? Profiteer van de hoge kwaliteit en goede service van Bouwma. We zijn oplossingsgericht, hebben we verstand van zaken en denken we graag met je mee over uitgebreide oplossingsmogelijkheden. Als de mobiele bouwkraan namelijk toch niet is wat je zoekt, bieden we o.a. ook bouwliftenminikranen en tandheugelliften die je bij ons kunt huren. Op zoek naar meer informatie of heb je vragen? Bel ons op 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. We horen graag van je.