• Al 75 jaar ervaring in de bouw
  • Zelf doorontwikkelde bouwkranen
  • Volgende werkdag een offerte op maat
Home Personen-/goederenlift

Personen-/goederenlift

Ben je op zoek naar een goederenlift waar je ook als persoon in kunt? Dan is een personen-/goederenlift wellicht iets voor jou. Deze liften kun je kopen bij Bouwma.

1 resultaat gevonden

Een personenlift kopen bij Bouwma is de ideale oplossing voor jouw klus! Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste personen-/goederenlift? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl. Onze adviseurs denken graag met je mee en laten het pas los als jij tevreden bent!

Personenlift kopen bij Bouwma

Heb jij een klus op hoogte en ben je hiervoor op zoek naar een personen-/goederenlift die je helpt bij het verticaal transporteren van goederen en personeel? Dan zit je goed met de personen-/goederen bouwlift van Bouwma. Onze liften worden door hun compacte omvang veel ingezet op de bouwplaats. De hef- en daalsnelheid van deze personen-/goederenliften is 12/24 meter per minuut.

Een personen-/goederenlift voor een fijne werkplek

Door de lichtgewicht driehoek mast verlengstukken, kan de personen/goederen bouwlift veilig verankerd en opgebouwd worden tot grotere hoogtes van maximaal 120 meter. Het platform is uitgerust met een uitklapbaar opbouw platform waarmee de mastdelen, verankeringen en kabelgeleiders eenvoudig gemonteerd kunnen worden.

Een personenlift kopen bij Bouwma

Ben jij op zoek naar een personen-/goederenlift en wil je er een kopen? Dan biedt Bouwma een fijn aanbod goederenliften voor op de bouwplaats. Let op, hier kun je niet altijd personen mee vervoeren. Ben je op zoek naar een lift voor personen en goederen? Dan is de personen/goederen bouwlift S.P.MT 500 TD.P iets voor jou.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd op het gebied van bouwmachines en bouwkranen. Bouwma heeft voor ieder project de passende oplossing. Zijn er vragen over onze personenliften of over onze service? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar en helpen je graag!

Daarnaast denken we graag met je mee voor de juiste oplossing voor jouw project. Toch op zoek naar andere bouwmachines, zoals een bouwkraan of elementenstelmachine? Ook dan ben je bij Bouwma aan het juiste adres.

Service van Bouwma

Naast het leveren van personen-/goederenliften van goede kwaliteit, verzorgen we het transport, de snelle levering, opbouw, montage, trainingen, reparaties, keuring, onderhoud en service voor je.

Wil je meer informatie over onze bouwliften of heb je vragen over onze service? Bel ons op 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. Onze adviseurs denken graag met je mee en laten het pas los als jij tevreden bent!