• Al 75 jaar ervaring in de bouw
  • Zelf doorontwikkelde bouwkranen
  • Volgende werkdag een offerte op maat
Home Bouwliften Goederenliften

Goederenliften

Ben je op zoek naar een lift die jouw goederen en materialen verticaal transporteert op de bouwplaats? Dan ben je aan het juiste adres bij Bouwma. Bij ons kun je goederenliften kopen voor ieder soort project. De goederenlift van Bouwma wordt door zijn compacte omvang veel ingezet op de bouwplaats. De goederenlift is de uitkomst bij het verticaal transporteren van gereedschappen en bouwmaterialen. 

Warry Mobiele straaldraad bouwlift
8 resultaten gevonden

Bouwma is fabrikant van de bekende Warry goederenlift. Bij de Warry goederenlift wordt onderscheid gemaakt tussen de staaldraad liften en tandheugel goederenliften. Ben je benieuwd naar onze Warry bouwliften? Bekijk dan ons aanbod goederenliften en ontdek welke goederenlift geschikt is voor jouw project.

Een goederenlift kopen bij Bouwma is de ideale oplossing voor jouw klus! Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste goederenlift? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl. Onze adviseurs denken graag met je mee en laten het pas los als jij tevreden bent!

Goederenlift kopen

Bij Bouwma ben je aan het juiste adres als je een goederenlift wilt kopen. Bouwma is de fabrikant van de Warry goederenlift, waardoor je bij ons altijd tegen de beste voorwaarden koopt. Een goederenlift kopen is nog nooit zo voordelig geweest. Bij ons koop je niet zomaar een goederenlift, bij ons koop je een goederenlift met de beste voorwaarden.

Warry goederenlift

In het jaar 1948 werd de eerste Warry bouwlift op de Nederlandse markt gebracht door Bouwma. Het eerste exemplaar werd afgeleverd aan Aannemingsbedrijf H. van Heesewijk (I.B.C.) in Best. De hijsielen met touw en controllers met hijsmast werden, met komst van de Warry goederenlift, ingeruild. Hierdoor was Bouwma een vooruitstrevend bedrijf en velen volgden dit voorbeeld.

Ruim 30.000 Warry goederenliften verder, zijn deze machines vandaag de dag niet meer te vergelijken met de oorspronkelijke modellen. Door eisen van de afnemers, nieuwe ontwikkelingen en verlangens van de markt, is de goederenlift vandaag de dag een vooruitstrevend en innovatief product. Feeling met de markt, technische innovaties en moderne en efficiënte productiemethoden zorgen voor een perfecte goederenlift! De goederenliften van Bouwma hebben een zeer hoge kwaliteitsgraad, betrouwbare en veilige werking, uiterst lage servicebehoefte en doelmatige toepassing voor een scherpe prijsstelling en lange levensduur.

Tandheugel en staaldraad goederenlift

In het aanbod goederenliften van Bouwma zijn er twee soorten liften. We maken onderscheid tussen de Warry tandheugel- en staaldraad goederenlift. De staaldraadlift wordt veelal gebruikt bij laagbouw, terwijl de tandheugellift wordt ingezet bij hoogbouw. Een Warry staaldraad- en tandheugellift heeft een hoog kwaliteitsniveau, is uitermate geschikt voor verticaal transport en is uitgevoerd volgens de NEN 12158-1+A1 en Machinerichtlijn 2006/42EG & CE.

Bij Bouwma worden de Warry goederenliften bijna op maat voor je gemaakt. Wij leveren drie verschillende staaldraad lift uitvoeringen en vier uitvoeringen van de tandheugellift. Het hefvermogen van deze goederenliften is tussen de 200 en 400 kilogram en de goederenliften zijn verkrijgbaar met 230 Volt lichtnet of 400 Volt 3 fase aandrijving. De veiligheid en kwaliteit van de goederenlift van Bouwma kent geen compromissen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je de goederenlift optimaal kunt gebruiken. Last van een storing? Je kunt de storing melden bij een van onze specialisten. Wij zorgen ervoor dat de storing dan zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast helpen we je graag met het onderhoud en de service van de goederenlift.

De goederenliften van Bouwma worden gebruikt in verschillende situaties. Ben jij op zoek naar een lift die het verticaal transporteren van gereedschappen en materialen een stuk makkelijker maakt? Dan zit je met een hydraulische goederenlift van Bouwma goed. Niet al onze goederenliften zijn geschikt om personenen in te vervoeren. Ben jij op zoek naar een personen goederenlift? Ga dan voor de nieuwe Bouwma personen -& goederenbouwlift S.P.MT 500 TD.P. Of je nu op zoek bent naar een grote of kleine goederenlift, bij ons ben je aan het juiste adres. Bij ons vind je een goederenlift in diverse uitvoeringen.

Goederenlift kopen bij Bouwma

Wil je een goederenlift kopen? Dan biedt Bouwma een brede range aan goederenliften voor op de bouwplaats. Door de jarenlange ervaring van Bouwma zijn wij sterk gespecialiseerd op het gebied van bouwmachines en bouwkranen. Voor ieder project vind je bij ons de passende oplossing. Heb je vragen over welke goederenlift het beste bij jouw project past of wil je meer weten over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag en denken met je mee. Toch op zoek naar andere bouwmachines, zoals een bouwkraan of elementenstelmachine? Ook dan ben je bij Bouwma aan het juiste adres en vind je een goede oplossing voor jouw project!

Wij verzorgen het transport, de snelle levering, opbouw, montage, trainingen, reparaties, keuring, onderhoud en service voor je. Meer informatie of wil je een offerte aanvraag doen? Bel ons op 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. We horen graag van je! Weet je al welke goederenlift je wilt kopen? Een offerteaanvraag is zo geregeld.

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze goederenliften: