• Al 75 jaar ervaring in de bouw
  • Zelf doorontwikkelde bouwkranen
  • Volgende werkdag een offerte op maat
Home Bouwmachines leasen Bouwkranen leasen

Bouwkranen leasen

Bij Bouwma hebben wij een uitgebreide selectie van hoogwaardige Vicario bouwkranen die beschikbaar zijn voor leasing. Sinds 1982 zijn de Vicario bouwkranen een onderscheidende keuze in kwaliteit, capaciteit, prestaties, duurzaamheid en betrouwbaarheid voor uiteenlopende bouwprojecten.

bouwkraan leasen
6 resultaten gevonden

Wil je meer weten over onze Vicario bouwkranen? Bekijk ons diverse aanbod hieronder. Voor gedetailleerde informatie kun je contact met ons opnemen via 0251-229208 of info@bouwma.nl. Onze adviseurs staan voor je klaar en rusten niet voordat jij tevreden bent!

Vicario bouwkraan leasen bij Bouwma

Al in 1979 introduceerden wij de eerste lichte bouwkraan, speciaal ontworpen voor gebruik zonder hijsbewijs, in Nederland. Ruim 40 jaar later bieden onze innovatieve bouwmachines ongeëvenaarde capaciteiten en prestaties. De Vicario 10 tonmeter elektrische hydraulische snelopbouwkranen onderscheiden zich door kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Voor de 10 ton meter uitvoering is geen hijsbewijs vereist. Een snelopbouwkraan is eenvoudig en snel op te zetten en binnen enkele minuten weer af te breken. Hierdoor kun jij je volledig richten op de bouw van jouw project, waardoor werken op hoogte efficiënter wordt.

Assortiment bouwkranen om te leasen

Bij Vicario Bouwkranen bieden we een ruime keuze aan bouwkranen, geschikt voor uiteenlopende bouwprojecten. Of je nu een klein of groot project hebt, ons assortiment omvat diverse modellen en capaciteiten om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Ontdek bij Vicario Bouwkranen innovatieve modellen en krachtige kranen die voldoen aan de hoogste normen in de bouwindustrie.

Met 24 types, waarvan 5 speciaal voor Nederland, heeft Vicario een complete range elektrisch hydraulische snelopbouwkranen. Deze kranen hebben een vlucht van maximaal 27 meter en een hefvermogen van maximaal 650 kg op de punt.

De Vicario snelopbouwkranen zijn uitgevoerd met hydraulische stempels en zijn binnen enkele minuten op te bouwen of af te breken. Vandaar de naam ‘snelbouwkraan’. Het transport, zelfs op de meest krappe plaatsen, is mogelijk doordat het wielstel is gemonteerd aan het basis chassis en niet in de mast. Met ruim 40 jaar ervaring op de Nederlandse markt is gebleken dat de Vicario bouwkranen niet te evenaren zijn. Bouwma is exclusief importeur van deze Italiaanse Vicario bouwkranen.

Service bij Bouwma voor leasen

Bij Vicario Bouwkranen lease je niet alleen een bouwkraan; je investeert in een complete oplossing met uitgebreide service-opties. Wij bieden niet alleen de beste Vicario kranen, maar garanderen ook services zoals transport, opbouw, montage, reparaties, trainingen en keuringen. Vicario Bouwkranen is toegewijd aan het vinden van oplossingen die bij jouw behoeften passen en denkt graag met je mee.

Als exclusieve leverancier van Vicario kranen kunnen we de beste prijs garanderen. Of je nu overweegt een Vicario bouwkraan te kopen of te leasen, ons leaseprogramma heeft onze dienstverlening betrouwbaarder, veiliger en efficiënter gemaakt. Wil je investeren in een Vicario bouwkraan? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan en ontdek de meerwaarde van onze hoogwaardige kranen en uitgebreide services.

Bouwmachines van Bouwma

Bouwmachines van topkwaliteit vind je bij ons. Naast gerenommeerde bouwkranen bieden wij zelf ontwikkelde machines, waaronder de efficiënte Warry Bok elementenstelmachines en betrouwbare bouwliften.

Onze elementenstelmachines verplaatsen moeiteloos grote blokken en elementen, terwijl onze bouwliften perfect zijn voor het tillen van materialen, machines en gereedschappen naar hogere niveaus.

Voor verhuizingen hebben we handige ladderliften. Behoefte aan een bouwkraan, bouwlift of elementenstelmachine? Wij hebben de oplossing die past bij jouw behoeften. Ontdek onze diensten, waaronder de mogelijkheid tot leasen van bouwkranen, en bereik nieuwe hoogten met Bouwma!