• Al 75 jaar ervaring in de bouw
  • Zelf doorontwikkelde bouwkranen
  • Volgende werkdag een offerte op maat
Home Bouwmachines huren Elementenstelrobot huren

Elementenstelrobot huren

In de bouw wordt vaak gebruik gemaakt van heel veel zware elementen. In deze gevallen is het verstandig om te werken met een elementenstelrobot. De elementenstelrobot tilt, door een groot hefvermogen, gemakkelijk de zwaarste kalkzandsteen elementen op. Zo voorkom je rugklachten bij de metselaars.

Bekijk onze huurfolder

Elementenstelrobot
2 resultaten gevonden

Elementenstelrobot bij Bouwma

Bouwma is fabrikant van de bekende Warrybok. De Warrybok is een speciaal ontwikkelde elementenstelrobot die door de jaren heen veel is ontwikkeld, daarom kunnen wij je garanderen van de beste kwaliteit. We kunnen ons echter voorstellen dat je deze machine niet bij elk project nodig hebt. Daarom bieden wij onze elementenstelrobot ook beschikbaar voor verhuur!

Wat is een elementenstelrobot?

Een elementenstelrobot is een bouwmachine die het makkelijker maakt om zware materialen, zoals kalkzandsteen blokken en elementen, van A naar B te verplaatsen. Door het gebruik van zwaardere elementen in de bouw, is de noodzaak ontstaan om een machine met groot hefvermogen te ontwikkelen.

Een stapje verder met de elementenstelrobot

Alle eerdere kritieken op bestaande elementenstelmachines zijn bij deze elementenstelrobot ondervangen. De vlucht van de machine is zodanig dat de wand van de woning met een lengte van 10 meter, zonder verplaatsing van de machine kan worden gesteld. De hefhoogte is in de meeste gevallen toereikend voor het stellen van elementen of blokken in hoge bedrijfshallen.

Alle functies van de elementstelrobot, zoals heffen, dalen, op- en aftoppen, parallel bewegen, zwenken en rijden geheel proportioneel bediend. Onze volledig hydraulische robots hebben een hefvermogen van 400 kg tot 4,25 meter vlucht en 300 kg tot de max. vlucht van 5,6 meter. De stabiliteit is ongeëvenaard, o.a. door de grote brede luchtbandwielen, speciaal frame, grote draaikrans, dubbele mastcilinders en robuuste mast- constructie, waarmee de elementen slingerloos en zonder schokbewegingen gesteld kunnen worden en vloerbelasting zeer laag is.

Elementenstelrobot huren bij Bouwma

Bij Bouwma begrijpen we dat het aanschaffen van een nieuwe elementenstelrobot een grote investering is. Daarom bieden we ook een verhuurprogramma aan voor onze elementenstelmachines. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij beter, veiliger, betrouwbaarder en een kostenbesparende optie zijn. Wij zijn exclusief Warrybok leverancier en daarom ben je, bij het huren van een elementenstelrobot, verzekerd van de beste prijs. Ben je geïnteresseerd? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Onze specialisten staan voor je klaar.

Elementenstelrobot kopen

Wil je toch liever een elementenstelrobot kopen? Ook dan kun je uiteraard terecht bij Bouwma. Bij ons ben je gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Dit komt omdat je de elementenstelrobot direct bij de fabrikant van de Warrybok koopt. Daarnaast ben je ervan verzekerd dat je de beste elementenstelrobot ook nog eens koopt voor de scherpste prijs.

Met de aanschaf van een elementenstelrobot wordt het tillen van zware kalkzandsteen elementen en blokken makkelijker. Werken met een elementenstelrobot is minder belastend voor het lichaam en het werk gaat het sneller.

Overige bouwmachines van Bouwma

Naast het kopen van de beste elementenstelrobots en overige elementenstelmachines, kun je bij Bouwma ook terecht voor allerlei andere bouwmachines. Wanneer je op zoek bent naar een goede bouwlift of bouwkraan, ben je bij ons ook aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring dragen we steeds nieuwe innovatieve producten aan.

Al onze producten zijn op topniveau, toonaangevend en uniek in kwaliteit en uitvoering. Onze complete lijnen van eigen-, import- en handelsproducten zorgen ervoor dat je bij ons een totaalpakket aan machines en materiaal voor de bouw kan vinden.

Service van Bouwma

Wil jij een elementenstelrobot kopen? Bij ons vind je een elementenstelrobot voor al jouw til- en liftwerk. Door onze jarenlange ervaring zijn we sterk gespecialiseerd op het gebied van bouwmachines, ladderliften en elementenstelrobots. Hierdoor leveren wij een goede kwaliteit in producten en dienstverlening.

Of je nu gaat klussen, bouwen of renoveren, voor ieder project hebben wij een passende oplossing in huis! Heb je vragen over onze bouwliften of onze service? Neem dan gerust contact met ons op! Wij denken graag met je mee en zijn oplossingsgericht.

Een elementenstelrobot koop je bij Bouwma. Wij verzorgen het transport, de opbouw, trainingen, montage, reparatie en keuringen. Wil je meer weten over een elementenstelrobot of heb je nog andere vragen? Dan kun je voor meer informatie bellen naar 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl. Onze adviseurs helpen je graag.

Veelgestelde vragen