• Al 75 jaar ervaring in de bouw
  • Zelf doorontwikkelde bouwkranen
  • Volgende werkdag een offerte op maat
Home Bouwliften Verhuisliften

Verhuisliften

Een verhuislift, ook wel ladderlift genoemd, is een lift waarin een liftbakje via elektrische bediening over een ladder naar boven en beneden glijdt. De ladder wordt diagonaal tegen een pand geplaatst. Daardoor worden goederen, zoals meubels, door het raam naar buiten of binnen geladen. Dit is de perfecte oplossing bij woningen op hoogte of bij woningen met een smal trappenhuis. Benieuwd naar onze verhuisliften? Ontdek onderstaand ons aanbod! 

Ladderlift-BM-200-3
1 resultaat gevonden

Meer weten over de verhuisliften van Bouwma?

Wil jij een verhuislift aanschaffen? Of heb je vragen over onze professionele verhuisliften? Dan kun je gerust contact opnemen door te bellen naar 0251-229208 of te mailen naar info@bouwma.nl. Of doe een vrijblijvende offerte aanvraag! Onze adviseurs denken graag met je mee bij zakelijke verhuizingen en een particuliere verhuizing. We horen graag wat we voor jou kunnen betekenen!

Verhuisliften kopen bij Bouwma!

Op zoek naar een verhuislift? Een verhuislift aanschaffen, doe je bij Bouwma! Wij hebben jarenlange ervaring waardoor we sterk gespecialiseerd zijn op het gebied van bouwliften, bouwkranen en elementenstelmachines. Hierdoor leveren wij een goede kwaliteit in producten en dienstverlening. Of je nu gaat klussen, bouwen of verhuizen, voor ieder project hebben wij een passende oplossing.

Goed om te weten: wij verzorgen het transport, de opbouw, trainingen, montage, reparatie en keuringen. Bij ons kun je meer verwachten dan alleen de verhuur of verkoop van verhuisliften.

De Bouwma verhuislift

De aluminium ladderlift werd al in 1976 door Bouwma geïntroduceerd op de Nederlandse markt. De verhuislift van Bouwma, die toendertijd nog nagenoeg onbekend was, kreeg al snel grote belangstelling. Door de jaren heen is de ladderlift niet meer weg te denken bij verhuizingen, en ook in de bouw is het een belangrijk werktuig. De ladderlift wordt gebruikt door onder andere onderhoudsaannemers, loodgieter-, dakdekkers- en verhuisbedrijven.

Verhuisliften van Bouwma onderscheiden zich door hun uitzonderlijke prijs-kwaliteitsverhouding. Ook de afwerking, handelbaarheid en vakkundige bediening maken de verhuisliften van Bouwma uitmuntend. Zo is de Bouwma verhuislift motorunit standaard uitgevoerd met twee wielen voor eenvoudig transport. De loopwagen van de verhuislift is een unieke constructie die perfect lopende loopwielen en valveiligheid bevat. Daarnaast is het knikstuk van de verhuislift verstelbaar van 22 tot 45 graden. De Bouwma verhuislift is geheel volgens de machinerichtlijn CE, EEG-Richtlijn 2006/42/EG. De professionele verhuisliften maken het verhuizen van zware objecten een stuk eenvoudiger.

Verhuislift te koop

Bij Bouwma kun je ook een verhuislift kopen. Door onze jarenlange ervaring zijn we beter, veiliger, betrouwbaarder en kostenbesparend geworden. Voordeel van onze verhuisliften is dat je ze direct bij de fabrikant, Bouwma, koopt. Daardoor ben je verzekerd van de beste verhuislift voor de scherpste prijs. Verhuizen op hoogte is makkelijker met de verhuisliften van Bouwma.

Wil je een verhuislift kopen? Je kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvraag doen. Wij zijn voordelig en snel!

Of je nou op zoek bent naar een verhuislift in Den Haag, Rotterdam of regio Amsterdam: wij staan voor je klaar. Last minute een verhuislift nodig? Neem dan direct contact met ons op voor professionele verhuisliften.

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze verhuisliften: