• Al 75 jaar ervaring in de bouw
  • Zelf doorontwikkelde bouwkranen
  • Volgende werkdag een offerte op maat
Home Vicario bouwkranen Minihijskranen

Minihijskranen

Wil je een minihijskraan kopen voor je bouwprojecten? Dan zijn de minihijskranen van Bouwma precies wat je zoekt! De minihijskraan van Bouwma is wendbaar, multifunctioneel en compact. Dit maakt de minihijskraan ideaal op een krappe bouwplaats met weinig ruimte. Een minihijskraan is breed inzetbaar en daarom veel te vinden op verschillende bouwlocaties. Zo vind je ze tijdens nieuwbouw, verbouw, aanbouw, renovatie, hallenbouw, houtskeletbouw en afbouw van grootschalige projecten. Benieuwd naar onze minihijskranen? Bekijk dan snel het aanbod aan minihijskranen op deze pagina!

Viario minikraan 8 OMV380
6 resultaten gevonden

Minihijskraan kopen doe je bij Bouwma!

Jouw nieuwe minihijskraan koop je bij Bouwma. Maar dat is niet het enige, want bij Bouwma vind je een uitgebreid aanbod bouwmachines. Je koopt hier niet alleen de beste minihijskranen, maar kunt veel meer bouwkranen kopen, hijskranen huren of aanhangerkraan huren. Naast de aanschaf van je nieuwe minihijskraan verzorgen wij ook nog eens het transport, de opbouw, trainingen, reparatie, montage en keuringen voor je! Weet je nog niet zeker of een minihijskraan de bouwmachine is die je nodig hebt? Bij Bouwma denken we graag met je mee, zijn we oplossingsgericht en hebben verstand van zaken

Wist je dat je bij Bouwma ook een minihijskraan kunt huren? Zo kun je eerst de kwaliteit van onze kranen testen voordat je overgaat tot een aankoop. Ook dat is de service van Bouwma.

Ontdek binnen ons diverse assortiment Vicario Bouwkranen als je overweegt een bouwkraan te kopen. Wil je meer details over onze het huren van bouwkranen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om met je mee te denken en ervoor te zorgen dat je de optimale Vicario Bouwkraan huurt die perfect bij jouw projectvereisten past.

Koop je minihijskraan tegen de beste prijs

Wil je een minihijskraan kopen? Omdat wij leverancier zijn van de minihijskraan bieden wij jou de beste prijs! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Vind de beste minihijskraan voor jouw project. Bij Bouwma zit je goed voor de beste minihijskranen. Hijsen en monteren is nog nooit zo makkelijk geweest!

Toch op zoek naar een andere bouwmachine die jou helpt tijdens jouw project? Bekijk onze bouwliften, ladderliften en elementenstelmachines en vind de juiste bouwmachines. Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over onze minihijskranen? Bel ons dan op 0251-229208 of stuur een mailtje naar info@bouwma.nl. We horen graag van je!

Waarom kiezen voor een minihijskraan?

Een minihijskraan is in veel opzichten perfect om te gebruiken voor jouw project. Door het kleine formaat van de minihijskraan, is deze zeer flexibel en eenvoudig te gebruiken in compacte ruimtes. Bouwprojecten worden steeds groter, waardoor de bouwlocaties vaak kleiner worden. Een minihijskraan kan hiervoor de perfecte uitkomst bieden. Daarnaast is het kopen van een minihijskraan erg voordelig als je meerdere bouwprojecten moet uitvoeren. Je kunt de kraan op elke bouwplaats wel gebruiken. De compacte en krachtige minihijskraan van Bouwma is sterk in kwaliteit, maar ook voordelig in prijs. Wanneer je een minihijskraan van Bouwma koopt, dan zul je daar jaren plezier van hebben.

Mini Vicario kranen

In 1979 introduceerde Bouwma als eerste in Nederland de lichte bouwkraan. Deze Vicario bouwkraan zorgde voor veel verandering in de Nederlandse bouwindustrie. Hierdoor was Bouwma een van de meest vooruitstrevende bedrijven. Nu, ruim 40 jaar later, zorgen de bouwkranen voor nog betere prestaties en capaciteit. Door innovatieve ontwikkelingen zijn er veel verschillende modellen van de Vicario bouwkranen uitgebracht. Zo ook de minihijskraan. Deze zeer compacte kraan is makkelijk in te zetten in krappe ruimtes en smalle werkplaatsen.

Minihijskranen en elementenstelmachines

De Warry Bok elementenstelmachines nemen het zware tilwerk van elementen en blokken uit handen. Ze worden vaak ingezet als minihijskraan. Met deze minihijskranen kun je gemakkelijk kalkzandsteenelementen en blokken tillen en stellen. Hij is compact en makkelijk in te zetten bij bijvoorbeeld woningbouw en utiliteitsbouw. Bouwma bracht ruim 40 jaar geleden de Warry Bok op de markt en deze is vandaag de dag bijna niet meer weg te denken op de bouwplaats. In de loop der jaren is de naam ‘Warry Bok’ een begrip geworden bij kalkzandsteenlijmers en metselaars. Bouwvakkers en timmermannen kunnen bijna niet meer zonder! De Warry Bok minihijskraan is gebouwd in overeenstemming met de machinerichtlijn 2006/42 EG. 

Service van Bouwma

Wil jij een minihijskraan kopen? Dan ben je bij Bouwma aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan minihijskranen, zo zit er gegarandeerd een minihijskraan bij voor jouw project. De juiste bouwmachines koop je bij Bouwma. Meer informatie over het kopen van onze machines? Bel gerust naar 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. Onze adviseurs beantwoorden graag je vraag.

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze minikranen: