• Al 75 jaar ervaring in de bouw
  • Zelf doorontwikkelde bouwkranen
  • Volgende werkdag een offerte op maat
Home Mobiele kranen

Mobiele kranen

Ben jij op zoek naar een bouwkraan die je gemakkelijk kunt verplaatsen? Dan is een mobiele kraan wellicht de hijskraan die je zoekt. Bij Bouwma ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een mobiele kraan. Mobiele hijskranen zet je in voor verticaal transport van materialen en onderdelen op krappe ruimtes. Onze mobiele kranen onderscheiden zich in kwaliteit, presentatie, capaciteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Bekijk het aanbod en kies welke mobiele kraan het beste bij jouw project past.

Hijskraan OMV-24AR-8
6 resultaten gevonden

Mobiele kranen van Bouwma

Bij Bouwma vind je mobiele kranen die binnen enkele minuten op te bouwen en neer te strijken zijn. Bouwma introduceerde de Italiaanse Vicario snelopbouwkranen in 1982 in Nederland. Met ruim 35 jaar ervaring op de Nederlandse markt is gebleken dat de Vicario mobiele hijskranen bijna niet te evenaren zijn. Omdat wij de exclusieve importeur van deze mobiele kranen zijn, koop je tegen de scherpste prijs.

Capaciteit en prestatie staat bij ons hoog in het vaandel. Ervaring heeft ervoor gezorgd dat we innovatieve bouwmachines leveren. De mobiele Vicario 10 tonmeter elektrische hydraulische kraan is dan ook ongeëvenaard in betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast kun je deze mobiele kraan zonder hijsbewijs besturen en is hij snel en eenvoudig op te bouwen en neer te strijken.

Mobiele Vicario kranen

De mobiele hijskranen van Bouwma zorgen voor de beste capaciteit en presentaties. Doordat ze makkelijk op te bouwen zijn, zijn ze erg mobiel en dit zorgt voor een efficiënte werksituatie.

Met 24 types, waarvan 5 speciaal voor Nederland, heeft Vicario een complete range elektrisch hydraulische snelopbouwkranen. Deze mobiele kranen hebben een maximale vlucht van 44,7 meter en een maximaal hefvermogen van 1000 kg op de punt.

De mobiele kranen van Vicario zijn binnen enkele minuten op te bouwen en neer te strijken. Daarom hebben deze kranen ook vaak de naam ‘snelopbouwkraan’. Doordat het wielstel is gemonteerd aan het basischassis en niet in de mast, is het transport van deze mobiele kraan makkelijk, zelfs in de krapste situaties. Dit is erg fijn als je midden in de stad werkt of als je moeilijk kunt keren op een bouwplaats.

Mobiele kraan te koop

Bouwma is oplossingsgericht en denkt graag met je mee. Daarom kun je bij ons een mobiele kraan kopen. Maar bij ons kun je ook een mobiele kraan huren. Ons verhuurprogramma heeft ervoor gezorgd dat we betrouwbaarder, veiliger en beter zijn geworden. Wij zijn exclusief de Vicario kranen leverancier en daarom ben je verzekerd van de beste prijs. Wil je een mobiele kraan kopen? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan.

Service van Bouwma

Bij Bouwma vind je een groot aanbod aan mobiele hijskranen en toebehoren. Naast mobiele kranen, kun je bij ons ook terecht voor bouwliften, elementenstelmachines en ladderliften. Naast de verhuur en het verkoop van bouwmachines kun je bij ons rekenen op een goede service. Zo nemen wij ook de montage, trainingen, reparatie en keuringen uit handen. Wij zijn oplossingsgericht en denken graag met je mee! Een mobiele kraan koop je bij Bouwma!

Ben je op zoek naar meer informatie over onze mobiele kranen? Dan kun je contact opnemen met een van onze werknemers. Bel ons op 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. We horen graag van je!