• Al 75 jaar ervaring in de bouw
  • Zelf doorontwikkelde bouwkranen
  • Volgende werkdag een offerte op maat

Klemtangen

Ben je op zoek naar een machine die metselaars verlost van zwaar tilwerk? Dan is de klemtang wat je zoekt. Door een klemtang te kopen, kunnen de bouwvlakken makkelijk worden verplaatst. Zo voorkom je rugklachten bij de metselaars. Wij hebben verschillende klemtangen, bekijk daarom ons brede aanbod.

VDB-K-1
4 resultaten gevonden

Waarom een klemtang aanschaffen?

Op de bouw wordt gebruik gemaakt van heel veel zware elementen, daarom is het absoluut noodzakelijk om te werken met een elementenstelmachine zoals een klemtang. De klemtang tilt, door een groot hefvermogen, gemakkelijk de zwaarste kalkzandsteen elementen op. Met de klemtangen van Bouwma wordt het eenvoudiger om zware elementen te verplaatsen. Dit draagt bij aan de effectiviteit en de gezondheid van de medewerkers.

Klemtangen van Bouwma

Klemtangen zijn ideaal bij het hijsen van zware objecten op de bouw. Onze klemtangen zijn gebruiksvriendelijk ingericht zodat het bouwpersoneel efficiënt materiaal kan verplaatsen. Onze VDB klemtangen zijn geschikt voor elk soort element en variëren van draagkracht. Daarnaast worden klemtangen geleverd met EKH-verklaring en certificaat.

Klemtangen kopen bij Bouwma

Bij Bouwma kun je terecht bij het kopen van klemtangen. Als je er voor kiest een klemtang te kopen bij Bouwma, dan ben je gegarandeerd van de hoogste kwaliteit en de beste prijs. Met de aanschaf van een klemtang wordt het tillen van zware kalkzandsteen elementen en blokken makkelijker en gaat het sneller. Dat wil jij toch ook? Koop daarom een klemtang bij Bouwma.

Over Bouwma

Bouwma Bouwmachines BV, gestart in 1940 als “Algemene Machine- & Motorenhandel Bouwma” is al vele jaren een vooraanstaand fabrikant en importeur van machines en materieel voor de bouwnijverheid (B&U).

Als een der eersten bracht Bouwma in 1948 de Warry Bouwlift op de Nederlandse markt. Ook was Bouwma de uitvinder van de Warry blokkenstelmachine en introduceerde Bouwma in 1979 als eerste de lichte bouwkraan voor gebruik zonder hijsbewijs.

Service van Bouwma

Op zoek naar de juiste klemtang? Bij Bouwma kun je rekenen op een uitgebreid aanbod klemtangen en andere toebehoren. Wij doen niet alleen de verkoop van klemtangen, bij ons kun je rekenen op uitgebreide service. Wij verzorgen het transport, de opbouw, montage, trainingen, reparaties en keuringen voor je.

Daarnaast zijn we oplossingsgericht, hebben we verstand van zaken en denken we graag met je mee bij het aanschaffen of huren van een klemtang. Ben je op zoek naar meer informatie? Bel ons op 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. We horen graag van je. Wat voor project jij ook hebt en hoelang dit project ook zal duren, bij Bouwma maak je altijd de juiste keuze.