• Al 75 jaar ervaring in de bouw
  • Zelf doorontwikkelde bouwkranen
  • Volgende werkdag een offerte op maat
Home Bouwliften Magazijnliften

Magazijnliften

Met een magazijnlift transporteer je gemakkelijk verticaal je goederen. Door zijn compacte omvang wordt de magazijnlift veel ingezet in magazijnen en opslagruimtes. De Warry magazijnlift, die is ontworpen door Bouwma zelf, wordt er onderscheid gemaakt tussen een staaldraadlift en een tandheugellift. Ben je benieuwd of een magazijnlift ook de oplossing is voor jouw project of voor in jouw magazijn? Ontdek ons aanbod magazijnliften en kom erachter!

Verbreed platform magazijnlift tbv WH400TH-1
1 resultaat gevonden

Meer weten over onze magazijnliften?

Heb je vragen over onze magazijnliften of heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste magazijnlift? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan voor je klaar en helpen je graag met al je vragen! Je kunt ons bereiken op 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl. Onze specialisten denken graag met je mee en laten het pas los als jij tevreden bent!

Magazijnlift kopen doe je bij Bouwma!

Bij Bouwma ben je aan het juiste adres als je een magazijnlift wilt kopen. Wij bieden een brede range aan magazijnliften voor velen bouwsectoren. Bouwma is al jarenlang ervaren en gespecialiseerd op het gebied van bouwmachines. Hierdoor zijn wij super sterk in het leveren van kwaliteit in producten en service.

Voor ieder project hebben wij een passende oplossing in huis! Heb je vragen over onze magazijnliften of onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn oplossingsgericht en denken daarom graag met je mee. Wellicht is een bouwkraan of elementenstelmachine een betere oplossing voor jouw project!

Wij verzorgen het transport, de montage, opbouw, trainingen, keuringen en reparaties voor je. Meer informatie? Bel ons op 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. We horen graag van je!

De magazijnliften van Bouwma

Bouwma was het eerste Nederlandse bedrijf wat de magazijnlift op de markt zetten. In 1948 bracht Bouwma de Warry magazijnlift op de markt. Dit eerste exemplaar zorgde voor veel verandering in de Nederlandse bouwindustrie. De hijswielen met touw en controllers met hijsmast werden ingeruild met de komst van de Warry bouwlift. Hierdoor was Bouwma een van de meest vooruitstrevende bedrijven waardoor velen dit voorbeeld volgden.

Vandaag de dag zijn deze magazijnliften niet meer te vergelijken met het oorspronkelijke model. Nieuwe vooruitstrevende ontwikkelingen, verlangens en eisen van de afnemers hebben ervoor gezorgd dat de magazijnlift van Bouwma een vooruitstrevend en innovatief product is. Daarnaast hebben efficiënte productiemethodes, technische innovaties en feeling met de markt ervoor gezorgd dat de magazijnliften van Bouwma perfecte machines zijn. Onze magazijnliften hebben een zeer hoge kwaliteitsgraad, doelmatige toepassing, betrouwbare veilige werking, uiterst lage servicebehoefte en scherpe prijsstelling.

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze magazijnliften: