• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

Magazijnliften

Met een magazijnlift transporteer je gemakkelijk verticaal je goederen. Door zijn compacte omvang wordt de magazijnlift veel ingezet in magazijnen en opslagruimtes. De Warry magazijnlift, die is ontworpen door Bouwma zelf, wordt er onderscheid gemaakt tussen een staaldraad lift en en een tandheugellift. Ben je benieuwd of een magazijnlift ook de oplossing is voor jouw project of voor in jouw magazijn? Ontdek ons aanbod magazijnliften en kom erachter! Heb je vragen over onze magazijnliften of heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste magazijnlift? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan voor je klaar en helpen je graag met al je vragen! Je kunt ons bereiken op 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl. Onze specialisten denken graag met je mee en laten het pas los als jij tevreden bent!

Kopen en huren doe je bij Bouwma!

Bij Bouwma ben je aan het juiste adres als je een magazijnlift wilt kopen of huren. Wij bieden een brede range aan magazijnliften voor velen bouwsectoren. Bouwma is al jarenlang ervaren en gespecialiseerd op het gebied van bouwmachines. Hierdoor zijn wij super sterk in het leveren van kwaliteit in producten en service.

Voor ieder project hebben wij een passende oplossing in huis! Heb je vragen over onze magazijnliften of onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn oplossingsgericht en denken daarom graag met je mee. Wellicht is een bouwkraan of elementenstelmachine een betere oplossing voor jouw project!

Wij verzorgen het transport, de montage, opbouw, trainingen, keuringen en reparaties voor je. Meer informatie? Bel ons op 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. We horen graag van je!

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Magazijnlift van Bouwma

Bouwma was het eerste Nederlandse bedrijf wat de magazijnlift op de markt zetten. In 1948 bracht Bouwma de Warry magazijnlift op de markt. Dit eerste exemplaar zorgde voor veel verandering in de Nederlandse bouwindustrie. De hijswielen met touw en controllers met hijsmast werden ingeruild met de komst van de Warry bouwlift. Hierdoor was Bouwma een van de meest vooruitstrevende bedrijven waardoor velen dit voorbeeld volgden.

Vandaag de dag zijn deze magazijnliften niet meer te vergelijken met het oorspronkelijke model. Nieuwe vooruitstrevende ontwikkelingen, verlangens en eisen van de afnemers hebben ervoor gezorgd dat de magazijnlift van Bouwma een vooruitstrevend en innovatief product is. Daarnaast hebben efficiënte productiemethodes, technische innovaties en feeling met de markt ervoor gezorgd dat de magazijnliften van Bouwma perfecte machines zijn. Onze magazijnliften hebben een zeer hoge kwaliteitsgraad, doelmatige toepassing, betrouwbare veilige werking, uiterst lage servicebehoefte en scherpe prijsstelling.

Staaldraadliften en tandheugel bouwliften

In ons aanbod magazijnliften wordt er onderscheid gemaakt tussen de staaldraad- en tandheugelbouwliften. Staaldraadliften worden veelal gebruikt bij laagbouw, terwijl de tandheugelliften worden ingezet bij hoogbouw. Alle Warry staaldraad- en tandheugelbouwliften zijn uitgevoerd volgens de NEN 12158-1+A1 en Machine Richtlijn 2006/42EG & CE.

Bij Bouwma koop je een Warry magazijnlift bijna op maat. Wij zijn leverancier van drie verschillende staaldraad en vier verschillende tandheugel magazijnliften. Deze liften hebben een hefvermogen van 200 tot 400 kilogram. Een magazijnlift van Bouwma is verkrijgbaar met 230 Volt lichtnet of 400 Volt drie fase aandrijving. Bij ons kent veiligheid en kwaliteit geen compromissen. Vergelijk dat maar eens zonder naar de prijs te kijken…

Magazijnlift kopen of magazijnlift huren

Weet je nog niet zeker of een magazijnlift kopen de juiste investering is in jouw bedrijf of heb je de bouwlift maar voor één project nodig? Dan kun je naast dat je bij Bouwma een magazijnlift kunt kopen bij ons ook een magazijnlift voor een bepaalde tijd huren. Dit zorgt ervoor dat je niet vast zit aan de koop van een product waarin je veel moet investeren. Het verhuurprogramma van Bouwma heeft er voor gezorgd dat wij beter, betrouwbaarder, veiliger en kostenbesparend zijn. Bouwma is fabrikant van de Warry magazijnlift, waardoor je bij ons een magazijnlift huurt of koopt tegen de scherpste prijs!

Hulp nodig?

Wij voorzien u van deskundig advies, installatie en service.