• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

Vicario bouwkranen

Een Vicario bouwkraan is een geliefde kraan die gebruikt wordt bij de bouw van vrijwel ieder project. De bouwkranen worden gebruikt voor het omhoog en omlaag takelen van bouwmaterialen. In 1982 introduceerde Bouwma Bouwmachines BV de Vicaro bouwkraan in België en Nederland. Vicario onderscheidt zich in zijn bouwkranen op kwaliteit, prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid. 

De Vicario kranen hebben als voordeel dat ze binnen een enkele minuut op te bouwen of neer te strijken zijn. Vicario kranen zijn niet te evenaren en Bouwma is exclusief importeur van deze Italiaanse bouwkranen. 

Wil je meer weten over onze Vicario bouwkranen? Bekijk dan het aanbod. Als je meer informatie wilt ontvangen, kun je gerust contact met ons opnemen. Dit doe je door ons te bellen op +31 251229208 of te mailen naar info@bouwma.nl. Wij denken graag met je mee over de juiste oplossing.

Vicario bouwkraan bij Bouwma

De eerst Vicario bouwkraan van Bouwma was een lichte bouwkraan, die gebruikt kon worden zonder hijsbewijs. Nu, ruim 40 jaar later, zorgen de innovatieve Vicario kranen voor een betere capaciteit en prestatie. De Vicario 10 tonmeter elektrische hydraulische snelopbouwkranen zijn ongeevenaard in kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Voor de 10 tonmeter Vicario bouwkraan is geen hijsbewijs vereist. Deze snelopbouwkraan is een Vicario bouwkraan die gemakkelijk op te zetten is. Daarnaast strijk je hem binnen enkele minuten neer. Hierdoor kun jij al je tijd besteden aan het bouwen van een project. Werken op hoogte is zo een stuk efficiënter. 

De Vicario bouwkranen zijn in 24 verschillende types beschikbaar. Hiermee heeft Vicario een complete range aan hydraulische snelopbouwkranen. Deze bouwkranen hebben een vlucht tot maximaal 27 meter en maximaal hefvermogen van 650kg. 

De Vicario bouwkranen zijn uitgevoerd met hydraulische stempels. De bouwkranen zijn binnen enkele minuten op te bouwen of te strijken. Vandaar de naam ‘snelbouwkraan’. Het transport, zelfs op de meest krappe plaatsen, is mogelijk doordat het wielstel is gemonteerd is aan het basischassis en niet in de mast.

Er zijn vele transportuitvoeringen leverbaar:

  • – verzwaard wielstel voor sleeptransport
  • – elektrisch zelfrijdend transportonderstel
  • – aanhangermodel met tandemas onderwagen
  • – gemonteerd op een vrachtwagenchassis

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bouwkraan te huur én bouwkraan te koop

Bouwma is oplossingsgericht en daarom bieden wij naast de verkoop van bouwkranen ook een verhuurprogramma aan. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij beter, veiliger, betrouwbaarder en meer kostenbesparend zijn. Wij zijn exclusief Vicario bouwkranen leverancier en daarom ben je verzekerd van de beste prijs. Wil je een bouwkraan huren of bouwkraan kopen? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan.

Bouwmachines van Bouwma

Naast dat we de Vicario bouwkranen importeren, ontwikkelen we onze eigen bouwmachines. Wij zijn de producent van de Warry Bok elementenstelmachines. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor bouwliften. De Bouwma bouwliften zijn ideaal materialen en gereedschappen verticaal te transporteren. Heb je een verhuis? Dan zit je goed met onze ladderliften! Bouwkraan, bouwlift of elementenstelmachine nodig? Je zit goed bij Bouwma!

Vicario bouwkraan huren en kopen doe je bij Bouwma!

Als je een Vicario bouwkraan wilt kopen of wilt huren kun je terecht bij Bouwma. Wij zijn namelijk de geschikte partij voor de verkoop en het verhuur van bouwmachines. Bij verzorgen hierbij het transport, de opbouw, trainingen, montage, reparatie en keuringen. Bouwma is oplossingsgericht en hebben verstand van zaken. We denken graag met je mee over de aanschaf van een Vicario bouwkraan. 

Meer informatie? Bel ons op +31 251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. We horen graag van je!Meer informatie? Bel ons op 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. We horen graag van je!

Hulp nodig?

Wij voorzien u van deskundig advies, installatie en service.