• Al 75 jaar ervaring in de bouw
  • Zelf doorontwikkelde bouwkranen
  • Volgende werkdag een offerte op maat
Home Vicario bouwkranen

Vicario bouwkranen

De bouwkraan wordt gebruikt bij de bouw van bijna ieder project. Bouwkranen worden gebruikt om bouwproducten omhoog te takelen, te laten zakken of te verplaatsen. Bouwma introduceerde in 1982 de Vicario bouwkraan in Nederland. Deze Vicario bouwkranen onderscheiden zich in kwaliteit, capaciteiten, prestaties, duurzaamheid en betrouwbaarheid ten opzichte van alle andere bouwkranen.

Vicario bouwkraan
6 resultaten gevonden

Benieuwd naar de Vicario bouwkranen? Bekijk onderstaand ons aanbod. Wil je meer informatie over onze bouwkranen? Dan kun je gerust contact opnemen door ons te bellen op 0251-229208 of te mailen naar info@bouwma.nl. Onze adviseurs denken graag met je mee en laten het pas los als jij tevreden bent!

Bouwkraan Vicario bij Bouwma

Al in 1979 introduceerden wij als eerste de lichte bouwkraan, voor gebruik zonder hijsbewijs, in Nederland. Nu, ruim 40 jaar later, zorgen innovatieve bouwmachines voor nog betere capaciteiten en prestaties. Zo zijn de Vicario 10 tonmeter elektrisch hydraulische snelopbouwkranen ongeëvenaard in kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Voor de 10 ton meter uitvoering is geen hijsbewijs vereist. Een snelopbouwkraan is een kraan die heel gemakkelijk, snel op te zetten is en ook binnen enkele minuten ook neer te strijken is. Zo kun jij al jouw tijd besteden aan het bouwen aan jouw project. Werken op hoogte wordt zo een stuk efficiënter dan voorheen.

Diverse bouwkranen te koop

Met 24 types, waarvan 5 speciaal voor Nederland en allen in de 10 ton meter klasse, heeft Vicario een complete range elektrisch hydraulische snelopbouwkranen. Deze bouwkranen in Nederlandse uitvoering hebben een vlucht van max. 27 meter en een hefvermogen van max. 650 kg op de punt.

De Vicario snelopbouwkranen zijn uitgevoerd met hydraulische stempels. De bouwkranen zijn binnen enkele minuten op te bouwen of neer te strijken. Vandaar de naam ‘snelbouwkraan’. Het transport, zelfs op de meest krappe plaatsen, is mogelijk doordat het wielstel is gemonteerd is aan het basischassis en niet in de mast. Met ruim 40 jaar ervaring op de Nederlandse markt is gebleken dat de Vicario bouwkranen niet te evenaren zijn. Bouwma is exclusief importeur van deze Italiaanse Vicario bouwkranen.

De bouwkraan is leverbaar met de volgende transport uitvoeringen:

  • Verzwaard wielstel voor sleeptransport
  • Elektrisch zelfrijdend transportonderstel
  • Aanhangermodel met tandemas onderwagen
  • Gemonteerd op een vrachtwagenchassis

Bouwkraan te koop

Bouwma is oplossingsgericht en daarom bieden wij naast de verkoop van bouwkranen ook een verhuurprogramma aan. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij beter, veiliger, betrouwbaarder en meer kostenbesparend zijn. Wij zijn exclusief Vicario bouwkranen leverancier en daarom ben je verzekerd van de beste prijs. Wil je een bouwkraan kopen? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan.

Bouwmachines van Bouwma

Naast de bouwkranen van Vicario, ontwikkelt Bouwma ook eigen bouwmachines. Zo zijn we de producent van de Warry Bok elementenstelmachines en kun je bij ons terecht voor bouwliften. Met een elementenstelmachines verplaats je gemakkelijk grote blokken en elementen, zonder zelf veel kracht te verliezen. Onze bouwliften zijn ideaal als je materialen, machines en gereedschappen naar een hoger niveau moet tillen. Ga je verhuizen? Dan zit je goed met onze ladderliften! Bouwkraan, bouwlift of elementenstelmachine nodig? Je zit goed bij Bouwma!

Koop jouw bouwkraan bij Bouwma

Bij Bouwma kun je rekenen op een uitgebreid aanbod bouwkranen en toebehoren. Wij doen niet alleen de verkoop van bouwmachines, bij ons kun je rekenen op veel meer. Wij verzorgen het transport, de opbouw, montage, trainingen, reparaties en keuringen voor je. Daarnaast zijn we oplossingsgericht, hebben we verstand van zaken en denken we graag met je mee.

Meer informatie? Bel ons op 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. We horen graag van je!

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze bouwkranen: