• Al 75 jaar ervaring in de bouw
  • Zelf doorontwikkelde bouwkranen
  • Volgende werkdag een offerte op maat
Home Vicario bouwkranen Aanhangerkranen

Aanhangerkranen

Op zoek naar een kraan voor dakwerkzaamheden, onderhoud- en renovatieprojecten en hijswerkzaamheden? Een kraan die je makkelijk mee kunt nemen door hem aan je trekhaak te hangen? Dan is de aanhangerkraan van Bouwma waar je naar op zoek bent. Een populaire aanhangerkraan in ons aanbod is de Vicario OMV 380 aanhangerkraan. Ben je benieuwd naar onze aanhangerkranen? Bekijk onderstaand ons aanbod.

Aanhangerkranen
1 resultaat gevonden

Het gemak van een aanhangerkraan

Een aanhangerkraan is een bouwkraan die je via je trekhaak kunt vervoeren. Onze aanhangerkraan is ontzettend gebruiksvriendelijk. De aanhangerkraan is zelfopbouwend en -strijkend in enkele minuten, middels de hydraulische unit met hydro-mastcylinder en giek-omklapcylinder. De mast, giek en onderwagen van de aanhangerkraan zijn verzinkt.

De gehele aanhangerkraan is samengesteld op een geremde onderwagen met bolkoppeling en hydraulische afstempeling. De maximaal toegestane rijsnelheid voor deze aanhangerkraan is 70-80 km/uur.

Wil je meer specifieke informatie over de aanhangerkraan? Dan adviseren we je de productpagina’s van onze aanhangerkranen te bekijken. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van aanhangerkraan. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen. Wij zijn oplossingsgericht en staan voor je klaar.

Kort samengevat, met de aanhangerkraan ben je van alle gemakken voorzien:

  • Eenvoudig transport
  • Gebruiksvriendelijk
  • Zelfopbouwend en -strijkend in korte tijd
  • Hoge kwaliteit en daardoor een lange levensduur
  • RDW gekeurd, inclusief kenteken

Goed om te weten: voor deze aanhanger dien je in bezit te zijn van een aanhanger rijbewijs BE (voor auto met aanhanger).

Aanhangerkraan kopen bij Bouwma

De kwaliteit van Bouwma zie je niet alleen terug in onze bouwmachines, maar ook in onze service. Onze adviseurs zijn oplossingsgericht, wat heeft gezorgd voor ons verkoopprogramma. Wanneer je de aanhangerkraan vaker verwacht te gebruiken, is een aanhangerkraan kopen de juiste keuze. Doordat wij verschillende opties aanbieden, zijn wij beter, veiliger en betrouwbaarder. Wil jij een aanhangerkraan kopen? Bekijk dan snel ons aanbod.

Service van Bouwma

Wil je een aanhangerkraan kopen bij Bouwma? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met je op om zo je wensen en eisen te bespreken. Naast het kopen van aanhangerkranen, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor diverse andere soorten bouwmachines. Bekijk ook onze bekende Vicario bouwkranen en Warry Bok elementenstelmachines.

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over het kopen van onze aanhangerkranen? Bel ons dan op 0251-229208 of stuur een mailtje naar info@bouwma.nl. We horen graag wat we voor jou kunnen betekenen!

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze aanhangerkranen: