• Al 75 jaar ervaring in de bouw
  • Zelf doorontwikkelde bouwkranen
  • Volgende werkdag een offerte op maat
Home Bouwliften Hefwerktuigen

Hefwerktuigen

Hefwerktuigen worden, zoals de naam al zegt, gebruikt om zware materialen omhoog te heffen. De werktuigen worden gebruikt bij de bouw van bijna ieder project. In tegenstelling tot hijswerktuigen, waarbij de last hangt, wordt bij hefwerktuigen de last van onderen opgenomen. Voorbeelden van hefwerktuigen zijn: heftrucks, verreikers, hoogwerkers en liften.

Tandheugel bouwliften
8 resultaten gevonden

Bouwma is fabrikant van de bekende Warry bouwlift. Bij de Warry bouwlift maken we onderscheid tussen staaldraadliften en tandheugel bouwliften. Benieuwd naar onze Warry bouwliften en al onze andere hefwerktuigen? Bekijk hieronder dan snel ons aanbod.

Hefwerktuigen kopen

Bij Bouwma kun je rekenen op een uitgebreid aanbod hefwerktuigen en toebehoren. Wij doen niet alleen de verkoop van bouwmachines, bij ons kun je rekenen op veel meer. We verzorgen het transport, de opbouw, montage, trainingen, reparaties en keuringen voor je. Daarnaast zijn we oplossingsgericht, hebben we verstand van zaken en denken we graag met je mee.

Hefwerktuigen huren

Heb je het hefwerktuig maar voor een aantal projecten nodig en vind je het te duur om een bouwlift aan te schaffen? Dan heeft Bouwma de perfecte oplossing voor je. Bij ons kun je namelijk ook een bouwlift huren. Het huren van een bouwlift kent vele voordelen. Door het verhuurprogramma van Bouwma zijn we beter, betrouwbaarder, veiliger en kostenbesparend geworden. Omdat je bij de fabrikant van de bouwlift huurt, kun je ervan uitgaan dat je bij ons de beste bouwliften huurt voor de scherpste prijs.

Bouwmachines van Bouwma

Naast dat je bij ons de beste hefwerktuigen huurt, vind je bij Bouwma ook nog vele andere bouwmachines. Als je op zoek bent naar een goede elementenstelmachines of als je een bouwkraan wilt huren, ben je ook bij ons aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met zowel de verhuur van bouwliften als alle andere hefwerktuigen. Daarnaast zijn al onze producten toonaangevend, uniek in kwaliteit en uitvoering en van top niveau. Onze collectie van eigen-, import- en handelsproducten zorgt ervoor dat je bij ons een totaalpakket aan machines en materiaal voor de bouwnijverheid huurt.

Wat voor bouwmachine je ook wilt huren, voor ieder project hebben wij een passende oplossing in huis! Neem dan ook gerust contact met ons op bij vragen over het huren van onze bouwliften of onze service. Wij zijn oplossingsgericht en denken daarom graag met je mee. Voor ieder project kun je bij ons de juiste bouwmachines kopen én huren.

Service van Bouwma

Op zoek naar een hefwerktuig? Bij Bouwma kun je rekenen op een uitgebreid aanbod hefwerktuigen en toebehoren. Daarnaast zijn we oplossingsgericht, hebben we verstand van zaken en denken we graag met je mee bij de aanschaf en het huren van hefwerktuigen. Op zoek naar meer informatie of heb je vragen? Bel ons op 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. We horen graag van je.