• Al 75 jaar ervaring in de bouw
  • Zelf doorontwikkelde bouwkranen
  • Volgende werkdag een offerte op maat

Torenkranen

Torenkranen, ook wel bekend als bouwkranen of hijskranen, kunnen worden gebruikt bij de bouw van vrijwel ieder project. Torenkranen worden ingezet om bouwproducten omhoog te takelen, te laten zakken of te verplaatsen. Een hele bekende torenkraan is de Vicario bouwkraan. Deze kraan werd in 1982 door Bouwma geïntroduceerd in Nederland. Torenkranen van Vicario onderscheiden zich in capaciteiten, duurzaamheid, kwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid. Dit type kraan kan in enkele minuten worden opgebouwd en dat maakt ‘m erg gebruiksvriendelijk. Bouwma is exclusief importeur van de Vicario torenkraan.

6 resultaten gevonden

Benieuwd naar onze torenkranen? Bekijk dan onderstaand ons aanbod torenkranen. Wil je meer informatie over onze kranen? Dan kun je gerust contact opnemen met onze adviseurs. Wij zijn bereikbaar op 0251-229208 of per mail via info@bouwma.nl. We denken graag met je mee en laten het pas los als jij tevreden bent!

Goed om te weten: voor onze 10 tonmeter uitvoering heb je geen hijsbewijs nodig!

Torenkranen kopen doe je bij Bouwma!

Het aanbod torenkranen en toebehoren van Bouwma is erg uitgebreid, maar je kunt rekenen op meer. Wij verzorgen ook het transport, de opbouw, montage, reparaties, trainingen en keuringen voor je. We hebben verstand van zaken en adviseren je daarom graag totdat jij tevreden bent! Benieuwd naar onze andere bouwmachines? Bekijk dan ook onder andere onze bouwliften, elementenstelmachines en ladderliften.

Meer informatie over onze torenkranen? Bel gerust naar 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. We horen graag wat we voor jou kunnen betekenen!

Torenkranen van Bouwma

Door innovatieve ontwikkelingen worden torenkranen steeds verbeterd in capaciteiten en prestaties. Onze torenkranen zijn daardoor ongeëvenaard in kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Vicario heeft een complete range elektrisch hydraulische snelopbouwkranen. Het aanbod bestaat uit 24 types, waarvan 5 speciaal voor Nederland en alle in de 10 tonmeter klasse. De torenkranen in Nederlandse uitvoering hebben een vlucht van max. 27 meter en een hefvermogen van max. 650 kg op de punt.

De snelopbouwkranen van Vicario zijn uitgevoerd met hydraulische stempels. Dit zorgt ervoor dat torenkranen binnen enkele minuten op te bouwen of te strijken zijn. Vandaar de naam ‘snelopbouwkraan’. Bij de torenkranen is het wielstel aan het basis chassis gemonteerd, in plaats van aan de mast. Dit zorgt ervoor dat het transport zelfs op de meest krappe plaatsen mogelijk is, zoals in een stedelijk gebied. Vandaar ook wel de naam ‘mobiele kraan’.

(Mobiele) Torenkraan kopen

Kwaliteit is voor Bouwma ontzettend belangrijk. Dit zie je daarom ook terug in onze service én producten. Daarom kun je naast dat je bij ons een torenkraan kunt kopen, ook een torenkraan huren.

Wij zijn exclusief Vicario bouwkranen leverancier. Daardoor ben je altijd verzekerd van de beste prijs. Wil je een specifieke torenkraan kopen? Dan kun je altijd snel en eenvoudig contact opnemen met onze adviseurs. Wij vertellen je graag meer over onze producten. Wil je een torenkraan kopen? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze torenkranen: