• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

Materiaallift

Ben jij op zoek naar een lift die jouw materialen verticaal transporteert op de bouwplaats? Dan ben je bij Bouwma aan het juiste adres. Voor ieder project vind je bij ons de juiste materiaallift. Door de compacte omvang wordt de materiaallift van Bouwma ingezet op veel bouwplaatsen. Bouwma is fabrikant van de bekende Warry materialen lift. Deze materiaallift is de uitkomst bij het verticaal transporteren van zware lasten, zoals machines en gereedschappen en kleinere lasten. De Warry materiaallift wordt onderscheiden in twee uitvoeringen, de tandheugel en staaldraad materiaallift. Ben jij op zoek naar ons aanbod materiaalliften? Bekijk dan ons assortiment en kom er achter welke materiaal lift geschikt is voor jouw project.

De Warry materiaallift van Bouwma is de oplossing voor jouw klus! Vind je het lastig om de juiste materiaallift te vinden voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons bellen op 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl. Onze adviseurs denken graag met je mee en laten het pas los als jij tevreden bent!

Materiaallift huren of materiaallift kopen?

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie over het huren of kopen van een materiaallift? Bij Bouwma kun je zowel materiaalliften huren als kopen. Door ons verhuurprogramma zijn de materiaalliften beter, veiliger en betrouwbaarder. Daarnaast zijn de materiaalliften ook kostenbesparend. Doordat we fabrikant en producten van de materiaallift zijn kunnen we de scherpste prijs aanbieden. Het maakt niet uit welk type materiaallift je neemt, met de materiaalliften van Bouwma is de klus zo geklaard!

Kopen en huren doe je bij Bouwma!

Ben jij op zoek naar een materiaallift en wil je er een kopen of huren? Dan biedt Bouwma een brede range aan materiaalliften voor op de bouwplaats. Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd op het gebied van bouwmachines en bouwkranen. Bouwma heeft voor ieder project de passende oplossing. Zijn er vragen over onze materiaalliften of over onze service? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar en helpen je graag! Daarnaast denken we graag met je mee voor de juiste oplossing voor jouw project. Toch op zoek naar andere bouwmachines, zoals een bouwkraan of elementenstelmachine? Ook dan ben je bij Bouwma aan het juiste adres

Wij verzorgen het transport, de snelle levering, opbouw, montage, trainingen, reparaties, keuring, onderhoud en service voor je. Meer informatie? Bel ons op 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. We horen graag van je! Weet je al welke materiaallift je wilt kopen of huren? Een offerteaanvraag is zo geregeld.

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Warry materiaallift

Het was 1948 toen Bouwma de eerste Warry bouwlift op de Nederlandse markt bracht. De hijswielen met touw en controllers met hijsmast moesten plaatsmaken voor de Warry materiaallift. Met dit innovatieve product was Bouwma een vooruitstrevend bedrijf waar velen een voorbeeld aan hebben genomen.

Vandaag de dag, ruim 30.000 Warry materiaalliften verder, zijn de machines niet meer weg te denken van de bouwplaats. De eerste machine is, door alle ontwikkelingen en eisen van de afnemers, niet meer te vergelijken met de nieuwe modellen. De materiaallift van nu is een vooruitstrevend en innovatief product. De materiaallift van Bouwma heeft een zeer hoge kwaliteitsgraad, betrouwbare veilige werking en doelmatige toepassing voor een scherpe prijsstellingen en lange levensduur.

De tandheugel bouwlift en staaldraad lift

In het aanbod materiaalliften van Bouwma zijn er twee soorten liften. We maken onderscheid tussen de Warry tandheugel- en staaldraad goederenlift. De tandheugellift wordt vaak ingezet bij hoogbouw, terwijl de staaldraad lift veelal gebruikt wordt bij laagbouw. Een Warry staaldraad- en tandheugel materiaallift heeft een hoog kwaliteitsniveau, is uitermate geschikt voor verticaal transport en is uitgevoerd volgens de NEN 12158-1+A1 en Machinerichtlijn 2006/42EG & CE.

De materiaalliften van Bouwma worden bijna op maat voor je gemaakt. We leveren vier verschillende tandheugelliften en drie verschillende staaldraad liften. De materiaalliften hebben een hefvermogen van tussen de 200 en 400 kilogram en zijn verkrijgbaar met 230 Volt lichtnet of 400 Volt 3 fase aandrijving. De veiligheid en kwaliteit van de materiaallift van Bouwma kent geen compromissen. Bouwma zorgt ervoor dat je de goederenlift optimaal kunt gebruiken. Last van een storing? Dan kun je de storing melden bij een van onze specialisten. We zullen er voor zorgen dat de storing zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast helpen we je graag met de onderhoud en service van de goederenlift.

Hulp nodig?

Wij voorzien u van deskundig advies, installatie en service.