• Al 75 jaar ervaring in de bouw
  • Zelf doorontwikkelde bouwkranen
  • Volgende werkdag een offerte op maat
Home Bouwmachines huren Kalksteenknipper huren

Kalksteenknipper huren

Ben je op zoek naar een kalkzandsteenknipper (ook wel betonknipper of blokkenknipper genoemd)? Een machine die jouw elementen in de juiste maat kan snijden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In ons assortiment vind je de kalksteenknipper die jou helpt bij iedere knipklus. De kalksteenknipper maar nodig voor 1 project, of voor korte duur? Dan kun je de kalksteenknipper huren voor de exact de periode dat jij de machine nodig hebt!

Bekijk onze huurfolder

Kalksteenknipper
1 resultaat gevonden

Kalksteenknippers van Bouwma

De kalkzandsteenknippers van Bouwma zijn machines geschikt voor het knippen van kalkzandsteen met maximale afmeting (LxBxH) van 100x300x650 mm, elementen van onbewapend beton met een max afmeting (LxBxH) van 100x200x650 mm en vergelijkbare materialen met dezelfde fysische en technologische eigenschappen. Hierbij moet het te knippen element vlak zijn en geen scheuren vertonen. Onze kalkzandsteenknippers zijn uitgerust met extra veiligheidsvoorzieningen en nagenoege onderhoudsvrij.

Voor het snel op maat maken van blokken kalkzandsteen is de zogenoemde kalkzandsteenknipper de beste oplossing. Daarom kun je bij het beste bij Bouwma terecht voor jouw blokkenknipper.

Waarom kiezen voor een kalksteenknipper?

Een blokkenknipper is ideaal wanneer je grote blokken kalkzandsteen op een schone manier moet gaan verwerken. Tot voor kort was je voor deze klus aangewezen op steenzaagmachines of zelfs een bandenzaag. Het nadeel van deze methode is dat je koelwater moet gebruiken. De blokken komen hierdoor nat en soms niet al te schoon op de juiste plek terecht. Bovendien komt bij het zagen van kalkzandsteenblokken een hoop stof vrij, met alle gevaren en ongemakken van dien. Met een blokkenknipper kun je deze blokken op een schone en droge manier op maat zagen.

Kalksteenknipper huren bij Bouwma

Bij Bouwma begrijpen we dat het aanschaffen van een nieuwe kalksteenknipper een grote investering is. Daarom bieden we ook een verhuurprogramma aan voor al onze elementenstelmachines. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij beter, veiliger, betrouwbaarder en een kostenbesparende optie zijn. Ben je geïnteresseerd? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Onze specialisten staan voor je klaar.

Kalksteenknipper kopen bij Bouwma

Ben je toch van plan een kalksteenknipper aan te schaffen? Dan kun je uiteraard ook terecht bij Bouwma. Bij ons kun je een kalksteenknipper kopen tegen een scherpe prijs. Vraag hiervoor een offerte op op onze website of neem contact met ons op. Je kunt ons bellen op 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl. Onze adviseurs denken graag met je mee en laten het pas los als jij tevreden bent!

Wil je je kalkstenen verplaatsen en/of liften, dan zorgt een elementenstelmachine of elementenstelrobot ervoor dat je je rug niet zal belasten.

Overige bouwmachines van Bouwma

Naast de beste betonknippers vind je bij Bouwma nog veel meer bouwmachines. Als je op zoek bent naar een goede bouwlift of bouwkraan, ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring dragen we steeds nieuwe innovatieve producten aan. Al onze producten zijn op topniveau, toonaangevend en uniek in kwaliteit en uitvoering. Onze complete lijnen van eigen-, import en handelsproducten zorgen ervoor dat je bij ons een totaalpakket aan machines en materiaal voor de bouwnijverheid vindt.

Service van Bouwma

Wil jij een kalksteenknipper huren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring zijn we sterk gespecialiseerd op het gebied van bouwmachines, ladderliften en toebehoren. Hierdoor leveren wij een goede kwaliteit in producten en dienstverlening.

Of je nu gaat klussen, bouwen of renoveren, voor ieder project hebben wij een passende oplossing in huis! Heb je vragen over onze machines of onze service? Neem dan gerust contact met ons op! Wij denken graag met je mee en zijn oplossingsgericht.

Een kalksteenknipper huur  je bij Bouwma. Wij verzorgen het transport, de opbouw, trainingen, montage, reparatie en keuringen. Wil je meer weten over een kalksteenknipper, heb je nog andere vragen of heb je hulp nodig bij jouw keuze? Voor meer informatie kun je bellen naar 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl.

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over het huren van onze kalksteenknippers: