• Al 75 jaar ervaring in de bouw
  • Zelf doorontwikkelde bouwkranen
  • Volgende werkdag een offerte op maat
Home Bouwmachines huren Torenkraan huren

Torenkraan huren

Torenkranen, ook wel bekend als bouwkranen of hijskranen, worden gebruikt bij de bouw van veel verschillende projecten. Zo worden de torenkranen ingezet om producten en bouwmaterialen naar boven te takelen, te laten zakken en te verplaatsen. Hierbij is de Vicario bouwkraan is een van de meest bekende torenkranen op de Nederlandse bouwmarkt.

Bekijk onze huurfolder

OMV-294NL-6
2 resultaten gevonden

Deze Italiaanse kraan werd door Bouwma in 1982 geïntroduceerd in Nederland. Deze torenkraan onderscheidt zich in capaciteit, duurzaamheid prestatie en betrouwbaarheid. Daarnaast kan deze torenkraan binnen enkele minuten worden opgebouwd en neergestreken. Wil jij een torenkraan huren voor jouw project? Bekijk dan het aanbod torenkranen van Bouwma.

Torenkranen huren bij Bouwma

Wil jij een torenkraan huren? Dan vind je bij Bouwma een uitgebreid aanbod aan torenkranen. Maar bij Bouwma kun je rekenen op veel mee dan dat. Naast het verhuur van de torenkraan verzorgen we ook het transport, de opbouw, montage, reparaties, trainingen en keuringen voor je. Omdat wij specialisten in dienst hebben met stand van zaken, adviseren we je graag.

Als jij een torenkraan wilt huren, dan ga je voor kwaliteit en zekerheid. Bij Bouwma begrijpen wij dat als geen ander. Daarnaast hebben wij bij Bouwma een groot aanbod in andere bouwmachines. Bekijk ook eens onze bouwliften, elementenstelmachines en ladderliften. Zo weet jij zeker dat jij jouw klus klaart.

Aanbod torenkranen van Bouwma

Bij Bouwma zijn we altijd op zoek naar het allerbeste. Door innovatieve ontwikkelingen worden torenkranen steeds verbeterd in capaciteiten en prestaties. Dit maakt onze torenkranen ongeëvenaard in kwaliteit en duurzaamheid.

In het aanbod van de Vicario torenkranen, die je kunt huren bij Bouwma, vind je een complete range elektrisch hydraulische snelopbouwkranen. Het aanbod bestaat uit 24 types, waarvan 5 speciaal voor Nederland en alle in de 10 tonmeter klasse. Voor de kranen in de 10 tonmeter klasse heb je geen hijsbewijs nodig. Zo kun je met óf zonder hijsbewijs, een torenkraan huren bij Bouwma.

Bij Bouwma gaan wij voor gebruiksgemak. Daarom zijn de torenkranen van Vicario uitgevoerd met hydraulische stempels. Dit maakt dat de torenkraan makkelijk op is te bouwen en neer is te strijken. Hierdoor krijgen deze torenkranen ook wel de naam ‘snelopbouwkraan’. Transport in de meest krappe plaatsen is mogelijk omdat het wielstel aan het basis chassis gemonteerd is, in plaats van aan de mast. Vandaar ook wel de naam ‘mobiele kraan’.

Waarom een torenkraan huren bij Bouwma?

Bij Bouwma vinden we een hoge kwaliteit erg belangrijk en dat zie je dan ook terug in onze kranen, liften en machines, maar ook in onze service. Onze adviseurs zijn oplossingsgericht, wat voor een heel fijn verhuurprogramma heeft gezorgd.

Natuurlijk kun je er zelf voor kiezen of je een torenkraan wilt huren of kopen, maar we adviseren je hier graag in. Hierdoor zijn wij beter, veiliger, betrouwbaarder en meer kostenbesparend. Daarnaast zijn wij exclusief Vicario bouwkranen leverancier. Daardoor ben je altijd verzekerd van de beste prijs. Van plan om de torenkraan regelmatig te gebruiken. Dan kun je naast een torenkraan huren, er altijd nog voor kiezen om een torenkraan te kopen.

Service van Bouwma

Wil jij een specifieke torenkraan huren, zoals een mobiele torenkraan? Dan kun je altijd snel en eenvoudig contact opnemen met onze adviseurs. Wij vertellen je graag meer over het huren van een torenkraan. Heb jij de juiste torenkraan gevonden voor jouw project? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je daarnaast nog meer informatie ontvangen over de torenkraan? Of heb je vragen? Bel dan naar 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. Onze specialisten staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze torenkranen: