• Al 75 jaar ervaring in de bouw
  • Zelf doorontwikkelde bouwkranen
  • Volgende werkdag een offerte op maat
Home Vicario bouwkranen Compactkranen

Compactkranen

Heb je een kleine kraan nodig voor moeilijk bereikbare plekken? Dan is een compactkraan wat je zoekt! Een compactkraan van Bouwma is zeer wendbaar, multifunctioneel en klein, waardoor deze ideaal is op een krappe bouwplaats met weinig ruimte. Omdat de compactkraan breed inzetbaar is, vind je deze op verschillende bouwlocaties. Wij verkopen compactkranen in diverse uitvoeringen. Onder compactkranen vallen onder andere de Vicario bouwkranen en de elementstelmachines van Bouwma!

elektrische torenkraan
6 resultaten gevonden

Benieuwd naar onze compactkranen? Bekijk dan onderstaand ons aanbod. Wil je meer informatie over onze kranen? Dan kun je gerust contact opnemen met onze adviseurs. Wij zijn bereikbaar op 0251-229208 of per mail via info@bouwma.nl. We denken graag met je mee en laten het pas los als jij tevreden bent!

Waar kun je onze compactkraan inzetten?

Onze compactkranen zijn perfect om het werk op de bouwplaats te vereenvoudigen. Denk aan beton-, staal- of kraanbedrijven waar deze kraan van toepassing kan zijn. Met de compactkraan ben je weinig ruimte kwijt, maar neemt deze alsnog het zware werk uit handen. Zo maken we bij Bouwma het een stuk toegankelijker en zul je ook veiliger te werk kunnen gaan.

Compactkranen van Vicario

Een van de bekendste bouwkranen is toch wel de Vicario bouwkraan. Deze lichte bouwkraan werd in 1979 door Bouwma als eerste in Nederland geïntroduceerd. Dit zorgde voor veel verandering in de Nederlandse bouwindustrie. Nu, ruim 40 jaar later, zorgen de bouwkranen voor nog betere prestaties en capaciteit. De Vicario bouwkranen zijn erg compact en daarom gemakkelijk te plaatsen in krappe ruimtes en smalle werkplaatsen. Ideaal in bijvoorbeeld een stedelijk gebied.

Compacte elementenstelmachines

Andere compactkranen zijn de Warry Bok elementstelmachines van Bouwma. De Warry Bok werd ruim 40 jaar geleden door Bouwma op de markt gebracht en vandaag de dag zijn ze niet meer weg te denken op de bouwplaats. Deze compactkranen nemen het zware tilwerk van elementen en blokken uit handen. Ideaal om bijvoorbeeld kalkzandsteenblokken te tillen en te stellen. De Warry Bok is ondertussen een bekend begrip bij kalkzandsteenlijmers en metselaars. Bouwvakkers en timmermannen kunnen eigenlijk niet meer zonder deze compactkranen.

Goed om te weten: De Warry Bok minikraan is gebouwd in overeenstemming met de machinerichtlijn 2006/42 EG.

Compactkraan kopen?

Bij Bouwma vind je een uitgebreid aanbod bouwmachines, zoals compactkranen. Naast de keuze tussen de diverse soorten, kun je er bij ons ook voor kiezen om de compactkraan te kopen. Wanneer je de compactkraan tijdelijk nodig hebt, is de compactkraan huur echt een uitkomst. Deze service kan voor jou kostenbesparend zijn! Bij Bouwma ben je altijd verzekerd van de beste prijs. Wij zijn per slot van rekening exclusief leverancier van Vicario bouwkranen én Warry Bok elementenstelmachines.

Daarnaast kun je bij ons rekenen op nog veel meer. Ook het transport, de opbouw, trainingen, reparatie, montage en keuringen nemen wij graag voor je uit handen. Weet je nog niet zeker of een compactkraan de bouwmachine is die je nodig hebt? Bij Bouwma denken we graag met je mee en hebben verstand van zaken. Neem daarom gerust contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze bouwliften: