• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

Elementenstelmachines

Een elementenstelmachine is een kraan die metselaars verlost van het zware tilwerk van bouwblokken. Door het gebruik van zware elementen in de bouw, is het bijna noodzaak om te werken met een elementenstelmachine. Een elementenstelmachine tilt, door een groot hefvermogen, gemakkelijk de zwaarste kalkzandsteen elementen op. Bouwma is fabrikant van de bekende Warrybok. De Warrybok, is een speciaal ontwikkelde elementenstelmachine die door de jaren heen is ontwikkeld tot de huidige types WB7 en BY400P. Je bent bij ons verzekerd van een langdurige ervaring, kwaliteit, hanteerbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. En dat nog eens tegen de scherpste prijs-kwaliteitsverhouding! 

Benieuwd naar de Warrybok? Ontdek dan nu ons aanbod! Ben je benieuwd welke elementenstelmachine het best bij jouw wensen past? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons mailen naar info@bouwma.nl of bellen op 0251-229208. Wij denken graag met je mee en zijn pas tevreden wanneer jij jouw elementenstelmachine hebt uitgekozen!

De Warry Bok elementenstelmachine

De Warrybok elementenstelmachines nemen het zware tilwerk van elementen en blokken uit handen. Met deze bouwmachines kun je gemakkelijk kalkzandsteenelementen en blokken tillen en stellen. Bouwma ontwikkelde de Warrybok al meer dan 40 jaar geleden. De Warrybok is dan ook één van de meest gebruikte kalkzandsteen blokken- en elementenstelmachines in Nederland. 

Van model WB1 tot aan het nieuwste model WB7GK2, de afgelopen jaren zijn er al ruim 5000 Warrybok machines ingezet op Nederlandse en Belgische bouwplaatsen. In de loop der jaren is de naam ‘Warrybok’ elementenstelmachine, een begrip geworden bij metselaars en klakzandsteen lijmers. Vandaag de dag is de Warrybok elementenstelmachine nog steeds een niet te evenaren! De Warrybok elementenstelmachine is gebouwd in overeenstemming met machinerichtlijn 2006/42 EG.

Wat is een elementenstelmachine?

Een elementenstelmachine is een bouwmachine die het makkelijker maakt om zware materialen, zoals kalkzandsteen blokken en elementen, te verplaatsen. Door het gebruik van zwaardere elementen in de bouw, is de noodzaak ontstaan om een elementenstelmachine met groot hefvermogen te ontwikkelen. 

Bij Bouwma vind je elementenstelmachines met een hoge capaciteit, elektromotoren, verzwaarde giek en een verzwaard onderstel en draaikrans voor meer balans. Met de elemenentenstelmachines van Bouwma wordt het makkelijker zware elementen te verplaatsen. Dit draagt bij aan de effectiviteit en de gezondheid van de medewerkers.

Elementenstelmachine kopen

Bij Bouwma kun je zowel een elementenstelmachine kopen als huren. Als je er voor kiest een elementenstelmachine te kopen, is dit de juiste keuze bij Bouwma. Doordat je de elementenstelmachine direct bij de fabrikant van de Warrybok koopt, ben je ervan verzekerd dat je de beste elementenstelmachine koopt voor de scherpste prijs. Met de aanschaf van een elementenstelmachine wordt het tillen van zware kalkzandsteen elementen en blokken makkelijker en gaat het sneller.

Elementenstelmachine huren

Maar ook als je de elementenstelmachines maar voor een enkel project nodig hebt of het te duur vindt een elementenstelmachine aan te schaffen, heeft Bouwma de juiste oplossing voor jou. Bij ons kun je namelijk ook een elementenstelmachine huren. Door het verhuurprogramma van Bouwma zijn we beter, betrouwbaarder, veiliger en kostenbesparend geworden. Omdat je de Warrybok meteen bij de fabrikant huurt, ben je er zeker van dat je de beste elementenstelmachine krijgt voor de scherpste prijs. Het tillen van zware kalkzandsteen elementen en blokken is makkelijker met een Warrybok elementenstelmachine.

Bouwmachines van Bouwma

Naast de beste elementenstelmachines vind je bij Bouwma ook de beste bouwmachines. Als je op zoek bent naar een goede bouwlift of bouwkraan, ben je ook bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring dragen we steeds nieuwe innovatieve producten aan. Al onze producten zijn op topniveau, toonaangevend en uniek in kwaliteit en uitvoering. Onze complete lijnen van eigen-, import en handelsproducten zorgen ervoor dat je bij ons een totaalpakket aan machines en materiaal voor de bouwnijverheid vindt.

Service van Bouwma

Wil jij een elementenstelmachine kopen of huren? Bij ons vind je een elementenstelmachine voor al jouw til- en liftwerk. Door onze jarenlange ervaring zijn we sterk gespecialiseerd op het gebied van bouwmachines, ladderliften en elementenstelmachines. Hierdoor leveren wij een goede kwaliteit in producten en dienstverlening.

Of je nu gaat klussen, bouwen of renoveren, voor ieder project hebben wij een passende oplossing in huis! Heb je vragen over onze bouwliften of onze service? Neem dan gerust contact met ons op! Wij denken graag met je mee en zijn oplossingsgericht.

Een elementenstelmachine koop of huur je bij Bouwma. Wij verzorgen het transport, de opbouw, trainingen, montage, reparatie en keuringen. Wil je meer weten over een elementenstelmachine, heb je nog andere vragen of heb je hulp nodig bij jouw keuze? Voor meer informatie kun je bellen naar 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl.

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig?

Wij voorzien u van deskundig advies, installatie en service.