• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

10 ton/meter kraan

In het ruime assortiment bouwmachines vind je een gewild aanbod aan Vicario bouwkranen, zo ook de 10 ton/meter kraan. Deze torenkraan wordt gebruikt voor verschillenden doeleinden. Zo wordt hij ingezet voor hijswerkzaamheden op ieder soort bouwplaats. De 10 ton/meter kraan neemt dan ook vele voordelen met zich mee. Zo kun je hem besturen zonder hijsbewijs. De 10 ton/meter kraan is een erg compacte torenkraan. Dit maakt hem makkelijk te vervoeren en is hij perfect voor nauwe situaties. Is de 10 ton/meter kraan iets voor jouw project?

10 ton/meter kraan kopen of huren

Bij Bouwma vinden we dat iedereen de kans moet krijgen om van de voordelen van een 10 ton/meter kraan te profiteren. Daarom bieden wij naast de verkoop van de 10 ton/meter kraan ook een verhuurprogramma aan. Dit zorgt ervoor dat je kosten kunt besparen. Wij zijn de exclusieve leverancier van de Vicario bouwkranen. Daardoor ben je bij ons verzekerd van de beste prijs. Wil je een 10 ton/meter kraan kopen of wil je een 10 ton/meter kraan huren? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Een 10 ton meter kraan huren of kopen doe je bij Bouwma

In ons uitgebreide assortiment bouwmachines, vind je de geliefde 10 ton/meter kraan. Bij ons koop of huur je deze niet alleen, maar profiteer je van de vele service voordelen. Zo verzorgen wij ook het transport van de 10 ton/meter kraan. Daarnaast nemen wij ook de opbouw, trainingen, reparaties, montages en keuringen voor je uit handen. Wij denken graag met je mee, hebben verstand van zaken en denken in oplossingen. 

Toch op zoek naar een andere bouwmachine die jou helpt tijdens jouw project? Bekijk dan onze bouwliften, ladderliften en elementenstelmachines. Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over onze bouwmachines? Bel ons dan op +31 251-229208 of stuur een mailtje naar info@bouwma.nl. Graag horen we van je.

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vicario 10 ton/meter kraan van Bouwma

Bouwma Bouwmachines BV. introduceerde in 1979 als eerste de lichte bouwkraan, voor gebruik zonder hijsbewijs. Door continue verbetering, zorgen wij er vandaag voor dat onze innovatieve bouwkranen voor een betere capaciteit en prestatie zorgen. De 10 ton/meter snelopbouwkraan van Vicario zijn ongeëvenaard in kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. 

De Vicario bouwkranen zijn verkrijgbaar in 24 verschillende typen. Deze typen zijn alle in de 10 ton/meter klasse. Dit maakt het aanbod een complete range aan elektrische hydraulische snelopbouwkranen. De bouwkranen hebben een vlucht van maximaal 27 meter een hefvermogen van maximaal 650 kilogram op het verste punt. De verschillende 10 ton/meter kranen worden ingezet voor verschillende projecten. De 10 ton/meter kraan wordt bijvoorbeeld ingezet bij woningbouwprojecten, maar ook voor betonbouw, renovatie, houtskeletbouw, staalbouw en utiliteitsbouw. De 10 ton/meter kraan is makkelijk op te zetten en neer te strijken.

Vicario snelopbouwkranen

De 10 ton/meter kraan van Vicario met hydraulische stempel, is binnen enkele minuten op te strijken. Hierdoor krijgt de 10 ton/meter kraan ook wel de naam snelopbouwkraan. Doordat het wielstel aan het basic chassis is gemonteerd, is het transport zelfs op de meest krappe plaatsen mogelijk. Deze mobiele torenkraan is veel wendbaarder dan een vaste torenkraan.

Een 10 ton/meter kraan is te gebruiken als je niet in het bezit bent van een hijsbewijs. Wel raden we het aan om een certificaat veilig werken met een 10 ton/meter kraan te behalen. Je mag hem besturen zonder, maar door een opleiding veilig werken te volgen kan je je eigen veiligheid en die van je collega’s garanderen.

Hulp nodig?

Wij voorzien u van deskundig advies, installatie en service.