• Al 75 jaar ervaring in de bouw
  • Zelf doorontwikkelde bouwkranen
  • Volgende werkdag een offerte op maat
Home Bouwmachines huren Elementenstelmachines huren

Elementenstelmachines huren

Ben je op zoek naar een machine die jullie tijdens een project verlost van zwaar tilwerk? Dan is de elementenstelmachine precies wat je zoekt. Door het huren van een elementenstelmachine, worden de bouwvlakken eenvoudig verplaatst. Zo voorkom je rugklachten bij de metselaars en worden bouwprojecten met een groter gemak uitgevoerd.

Bekijk onze huurfolder

6 resultaten gevonden

In de bouw wordt veel gebruik gemaakt van zware elementen, daarom is het dan ook noodzakelijk om te werken met een elementenstelmachine. De elementenstelmachine tilt, door een groot hefvermogen, gemakkelijk de zwaarste kalkzandsteen elementen op.

Bouwma is fabrikant van de bekende Warrybok. De Warrybok, is een speciaal ontwikkelde elementenstelmachine die door de jaren heen veel is ontwikkeld, daarom kunnen wij je garanderen de beste kwaliteit. Zijn jullie echter meer gespecialiseerd in andere uitvoeringen binnen de bouw, maar hebben jullie eenmalig te maken met het verheffen van zware elementen? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Bij Bouwma huur je namelijk eenvoudig verschillende soorten elementenstelmachines.

Wat is een elementenstelmachine?

Een elementenstelmachine is een bouwmachine die het makkelijker maakt om zware materialen, zoals kalkzandsteen blokken en elementen, van A naar B te verplaatsen. Door het gebruik van zwaardere elementen in de bouw, is de noodzaak ontstaan om een elementenstelmachine met groot hefvermogen te ontwikkelen.

Bij Bouwma vind je elementenstelmachines met een hoge capaciteit, elektromotoren, verzwaarde giek en een verzwaard onderstel en draaikrans voor meer balans. Met de elemenentenstelmachines van Bouwma wordt het makkelijker zware elementen te verplaatsen. Dit draagt bij aan de effectiviteit en de gezondheid van de medewerkers.

De Warrybok elementenstelmachine

De Warrybok elementenstelmachines nemen het zware tilwerk van elementen en blokken uit handen van de bouw medewerkers. Met deze bouwmachines kun je gemakkelijk kalkzandsteenelementen en -blokken tillen en stellen. Bouwma ontwikkelde de Warrybok al meer dan 40 jaar geleden. De Warrybok is dan ook één van de meest gebruikte kalkzandsteen blokken- en elementenstelmachines in Nederland.

Van model WB1 tot aan het nieuwste model WB7GK2; de afgelopen jaren zijn er al ruim 5000 Warrybok machines ingezet op Nederlandse en Belgische bouwplaatsen. In de loop der jaren is de naam ‘Warrybok’ elementenstelmachine, een begrip geworden bij metselaars en klakzandsteen lijmers. Vandaag de dag is de Warrybok elementenstelmachine nog steeds razend populair. De Warrybok elementenstelmachine is gebouwd in overeenstemming met machinerichtlijn 2006/42 EG. Een Warrybok elementenstelmachine kopen? Dit doe je natuurlijk bij Bouwma.

Verschillende soorten elementenstelmachines huren

Naast onze Warrybok hebben we een aantal andere machines in ons assortiment die je kunt huren voor het dragen en verplaatsen van zware elementen. Zo huur je bij ons verschillende soorten klemtangen. Deze worden meestal gebruikt in combinatie met de elementenstelmachine. De klemtang wordt gebruikt voor het hijsen van van zware kalkzandsteen-elementen.

Ook hebben we verschillende steenzaagmachines die je kunt huren en beschikken we daarnaast over de Dust-Best knipper. Met deze machines ben je in staat om met gemak de zware elementen te bewerken.

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn alle veelgestelde vragen en antwoorden over de Bouwmachines van Bouwma B.V. te vinden: