• Al 75 jaar ervaring in de bouw
  • Zelf doorontwikkelde bouwkranen
  • Volgende werkdag een offerte op maat

Hijskranen

Bij vrijwel ieder bouwproject zie je wel een Hijskraan. De hijskraan wordt gebruikt om bouwproducten omhoog te takelen, te laten zakken en te verplaatsen. Eén van de meest bekende hijskranen is de Vicario bouwkraan. Deze hijskraan werd in 1982 door Bouwma geïntroduceerd in Nederland. Hijskranen van Vicario onderscheiden zich in kwaliteit, capaciteiten, duurzaamheid, prestaties en betrouwbaarheid. Groot voordeel van dit type hijskraan is dat je hem binnen enkele minuten opbouwt. Bouwma is exclusief importeur van de Vicario hijskraan.

6 resultaten gevonden

Meer weten over onze hijskranen?

Wil je meer informatie over onze hijskranen of ben je benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan hieronder onze diverse hijskranen. Wanneer je meer informatie wenst, kun je gerust bellen naar 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl. De adviseurs van Bouwma denken altijd graag met je mee. Wij laten het pas los als jij tevreden bent!

Verschillende soorten hijskranen

Bij Bouwma vind je hijskranen voor ieder project. Of je nu veel aan complexe projecten werkt of het fijn vindt om af en toe makkelijker te hijsen met een kleine kraan, je vindt de juiste kraan bij Bouwma. Zo hebben de kranen verschillende vluchtmeters en een ander hefvermogen. Het aantal vluchtmeters geeft aan hoe ver de kraan kan reiken. Een kraan met meerdere vluchtmeters kan materialen en machines verder verplaatsen.

Naast het aantal vluchtmeters vind je bij Bouwma ook hijskranen met verschillende hefvermogens. Het hefvermogen geeft aan hoeveel kilo de hijskraan kan tillen. Zo vind je bij ons hijskranen met een maximaal hefvermogen van 2200 kg, maar kun je bij ons ook terecht voor een hijskraan die 350 kg kan tillen. Bekijk ons aanbod voor onze verschillende soorten hijskranen en kies een hijskraan die bij je past.

Hijskraan bij Bouwma

Innovatieve ontwikkelingen zorgen ervoor dat onze hijskraan steeds weer verbeterd in capaciteiten en prestaties. Daardoor zijn onze hijskranen ongeëvenaard in kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Wist je dat je voor de 10 tonmeter uitvoering geen hijsbewijs nodig hebt?

Vicario heeft een complete range elektrisch hydraulische snelopbouwkranen. Het aanbod bestaat uit 24 types, waarvan 5 speciaal voor Nederland werden ontwikkeld, alle kranen in de 10 tonmeter klasse. De hijskranen in Nederlandse uitvoering hebben een vlucht van max. 27 meter en een hefvermogen van max. 650 kg op de punt. Met de juiste kraan zorg je ervoor dat je veilig en efficiënt te werk gaat aan complexe projecten.

De Vicario snelopbouwkranen zijn uitgevoerd met hydraulische stempels. De hijskranen zijn binnen enkele minuten op te bouwen of neer te strijken. Vandaar de naam ‘snelbouwkraan’. Het transport, zelfs op de meest krappe plaatsen, is mogelijk doordat het wielstel aan het basis chassis is gemonteerd is en niet in de mast. Hierdoor zijn de hijskranen van Vicario super mobiel. Onze hijskranen zorgen ervoor dat je naast veilig ook efficiënt te werk kunt.

Ben je op zoek naar een bepaald type hijskraan of wil je een specifiek aantal meter hoge hijskraan? Dan kun je altijd snel en eenvoudig contact opnemen met onze adviseurs. Wij vertellen je graag meer over onze producten!

Hijskraan te koop

Bij Bouwma staat kwaliteit voorop en dat zie je terug in zowel onze service als onze producten. We zijn oplossingsgericht en bieden daarom zowel een verkoop- als verhuurpgramma aan voor onze hijskranen. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij beter, veiliger, betrouwbaarder en meer kostenbesparend zijn.

Omdat wij exclusief Vicario bouwkranen leverancier zijn, ben je verzekerd van de beste prijs. Wil je een hijskraan kopen? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Hijskraan kopen doe je bij Bouwma!

Bouwma heeft een uitgebreid aanbod hijskranen en toebehoren en dat is niet alles. Wij verzorgen ook het transport, de opbouw, montage, reparaties, trainingen en keuringen voor je. We hebben verstand van zaken en denken daarom graag met je mee. We laten het pas los als jij tevreden bent! De juiste kraan koop of huur je bij Bouwma.

Benieuwd naar de rest van ons aanbod? Ontdek dan ook onze bouwliften, elementenstelmachines en ladderliften.

Meer informatie over onze hijskranen? Bel gerust naar 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. We horen graag van je!

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze hijskranen: