• Al 75 jaar ervaring in de bouw
  • Zelf doorontwikkelde bouwkranen
  • Volgende werkdag een offerte op maat
Home Bouwliften Tandheugelliften

Tandheugelliften

Ben je op zoek naar een tandheugellift die je helpt bij het verticaal transport van bouwmaterialen, machines en gereedschappen op de bouwplaats? Dan zit je met de Warry tandheugelliften altijd goed! De tandheugellift van Bouwma wordt door zijn compacte omvang vaak ingezet op de bouwplaats.

4 resultaten gevonden

De tandheugel bouwlift wordt vaak gebruikt bij hoogbouw. Bouwma is fabrikant van de bekende Warry Hoist tandheugellift. Naast een tandheugellift vind je bij Bouwma ook de Warry staaldraad bouwlift. Deze wordt vrijwel altijd ingezet bij laagbouw projecten. Ben je benieuwd naar onze tandheugelliften of heb je vragen over welke tandheugellift het beste bij jouw project past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag en onze adviseurs laten het pas los als jij tevreden bent. Stuur een mailtje naar info@bouwma.nl of bel ons op 0251-229208. We horen graag van je!

Tandheugellift kopen?

Een tandheugellift kopen doe je bij Bouwma. Door onze tandheugelliften verhuur zijn we betrouwbaarder, veiliger, kostenbesparend. Bij Bouwma moet je zijn voor de huur of koop van een direct superieur werkende tandheugellift. Maar ook een bouwlift huren doe je bij Bouwma!

Tandheugel kopen bij Bouwma!

Ben jij op zoek naar een tandheugel bouwlift. Bij Bouwma ben je aan het juiste adres voor een brede range aan tandheugel bouwliften. Wij zijn, door onze jarenlange ervaring, de specialist op het gebied van allerlei bouwmachines. Zo vind je bij ons niet alleen de tandheugellift maar ook elementenstelmachines en bouwkranen. Voor ieder project vind je bij Bouwma de juiste bouwmachine! Nog steeds niet uit welke bouwmachine het beste geschikt is voor jouw project? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten en adviseurs zijn oplossingsgericht en denken graag met je mee!

Bij de koop of huur van een tandheugellift verzorgen wij de opbouw, snelle montage, trainingen, reparatie, keuring en het transport. Wil je graag meer informatie over het kopen van een tandheugellift bij Bouwma of wil je een offerte aanvragen? Stuur dan een mail naar info@bouwma.nl of bel ons op 0251-229208. Graag tot snel!

Warry tandheugelliften

In 1948 werden de hijslieren met touw en controllers met hijsmast ingeruild door de eerste Warry bouwlift. Bouwma bracht deze op de markt waardoor ze erg vooruitstrevend waren, hierdoor volgden er veel andere bouwliften. Nu zijn de tandheugelliften niet meer weg te denken op de Nederlandse markt en niet te vergelijken met het eerste model. De Warry tandheugel bouwliften worden, doordat ze compact zijn, ingezet op bouwplaatsen van hoogwerk projecten. De Warry tandheugel bouwlift is de beste tandheugellift met een zeer hoge kwaliteitsgraad, doelmatige toepassing, betrouwbare veilige werking en scherpe prijsstelling! Doordat je direct bij de fabrikant van de Warry bouwlift huurt of koopt, kun je onze tandheugelliften tegen de beste prijs bij ons kopen. Daarnaast zijn ze ook nog eens te gebruiken met uiterst lage servicebehoefte.

Tandheugelliften en Staaldraad bouwliften

Ben je op zoek naar een bouwlift voor een laagbouw project? Bij Bouwma vind je naast de tandheugelliften ook de staaldraad bouwlift. Een staaldraad bouwlift wordt meestal gebruikt bij laagbouw, terwijl een tandheugellift vaker wordt ingezet bij hoogbouw. Bij Bouwma vind je vier verschillende tandheugelliften. Alle Warry staaldraad- en tandheugel bouwliften zijn uitgevoerd volgens de NEN 12158-1+A1 en machinerichtlijn 2006/42EG & CE. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar met een hefvermogen van 200 tot 400 kg en met 230 Volt lichtnet of 400 Volt 3 fase aandrijving. Wij maken geen compromissen als het gaat om veiligheid en kwaliteit, hierdoor hebben onze tandheugel bouwliften een lange levensduur.

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze tandheugelliften: