• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

BY400P

Deze Unieke machine is speciaal ontworpen voor het eenvoudig stellen van kalkzandsteenelementen, blokken of andere bouwelementen en heeft een niet te evenaren bedieningsgemak en capaciteit die z’n gelijke niet kent.

Technische specificatie

Technische specificiatiesBY400P
Max. hefcapaciteit400 kg
Spoorbreedte1690 mm
Hoogte onder topschijf6,3 m max.
Grootste breedte1940 mm
Hoogte uitgeschoven giek8,1 m
Wielbasis1850 mm
Vlucht maximaal5,6 meter
Transportafm. LxBxH4,75x1,95x2,65 meter
Hijskabel 27 m, Ø6 mm draaivrij
LuchtbandwielenBKT 6.50 Power Trax
Hijs- en daalsnelheid0 – 22 m/min.
Aandrijvinghydraulisch
Zwenksnelheid0-2,5 o/min.
Aandrijfmotor3 kw 1400 t/m
Rijsnelheid0-15 m/min.
Aansluitspanning400 V, 3ph 50Hz
Giekverstelling op/neer0-48 sec.
Hydropomp9 dm3/min.
Mast voor/achterover0-36 sec.
Olietank22 liter
ZwenkbereikEindloos
Werkdruk180 bar
Machinegewicht1095 kg
Stuurstroom12 V
Ballast afneembaar900 kg staal/beton
Autec radiografische joystickbesturing
Bouwma behoudt zich het recht voor om technische specificaties en uitvoering zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Omschrijving

De vlucht van de machine is zodanig dat de wand van de woning met een lengte van 10 meter, zonder verplaatsing van de machine kan worden gesteld. De hefhoogte is in de meeste gevallen toereikend voor het stellen van elementen of blokken in hoge bedrijfshallen. Alle eerdere kritieken op bestaande elementenstelmachines zijn bij deze elementenstelrobot ondervangen.

Alle functies, zoals heffen, dalen, op- en aftoppen, parallel bewegen, zwenken en rijden geheel proportioneel bediend. Deze volledig hydraulische robot heeft een hefvermogen van 400 kg tot 4,25 meter vlucht en 300 kg tot de max. vlucht van 5,6 meter. De stabiliteit is ongeëvenaard, o.a. door de grote brede luchtbandwielen, speciaal frame, grote draaikrans, dubbele mastcilinders en robuuste mast- constructie, waarmee de elementen slingerloos en zonder schokbewegingen gesteld kunnen worden en vloerbelasting zeer laag is.

De Warry elementenstelrobot BY400P is uit gevoerd met een hydraulische momentlastbeveiliging i.v.m. de nieuwe hoogbouw/massa elementen. Leverbaar met een Autec radiografische joystickbesturing. In de bovenbouw van de machine zitten geen elektrische componenten, alle bewegingen worden hydraulisch bestuurd vanuit de onderwagen. Alle cilinders zijn voorzien van slangbreukbeveiliging. Uitgevoerd conform CE. De elektrische componenten zijn gemonteerd op het frame en worden alle functies aangestuurd via de hydraulische draaidoorvoer. Standaard met afsluitbare kunststof gereedschapskist. Nagenoeg onderhoudsvrij. Uitgerust met extra veiligheidsvoorzieningen. In overeenstemming met Machinerichtlijn 2006/42EG.

BY400P-3

Hulp nodig?

Wij voorzien je graag van deskundig advies, installatie en service.

Aanvraag formulier

BY400P