• Al 75 jaar ervaring in de bouw
  • Zelf doorontwikkelde bouwkranen
  • Volgende werkdag een offerte op maat
Home Bouwmachines huren Bouwkranen huren

Bouwkranen huren

Een bouwkraan huren doe je bij Bouwma! Voor vrijwel ieder project kun je een bouwkraan huren. Bouwkranen worden ingezet om bouwproducten omhoog te takelen, te laten zakken of te verplaatsen. In 1982 introduceerde Bouwma de Vicario bouwkraan in Nederland.

Bekijk onze huurfolder

Vicario bouwkraan 11 OMV380
6 resultaten gevonden

Deze Vicario bouwkranen onderscheiden zich in kwaliteit, capaciteiten, prestaties, duurzaamheid en betrouwbaarheid ten opzichte van alle andere bouwkranen. De bouwkranen zijn binnen enkele minuten op te bouwen of te strijken. De Vicario Bouwkraan is, met ruim 35 jaar ervaring op de Nederlandse markt, niet te evenaren. Bouwma is importeur van deze Italiaanse Vicario bouwkranen.

En een bouwkraan huren doe je bij ons dan ook tegen een scherpe prijs. Benieuwd naar wat de huur van een Vicario bouwkranen voor jou kan betekenen? Bekijk onderstaand ons aanbod. Wil je meer informatie over het huren van onze bouwkranen? Dan kun je gerust contact opnemen door ons te bellen op 0251-229208 of te mailen naar info@bouwma.nl. Onze adviseurs denken graag met je mee en laten het pas los als jij tevreden bent!

Aanbod huur bouwkraan

Bouwma introduceerde al in 1979 de lichte bouwkraan, voor gebruik zonder hijsbewijs, in Nederland. Vandaag zorgen innovatieve bouwmachines voor nog betere capaciteiten en prestaties. Zo ook de Vicario 10 tonmeter elektrisch hydraulische snelopbouwkranen die ongeëvenaard zijn in kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Je kunt de 10 tonmeter bouwkraan huren zonder hijsbewijs. Een snelopbouwkraan is een kraan die heel gemakkelijk op te zetten is en ook binnen enkele minuten ook is neer te strijken. Zo kun jij al jouw tijd besteden aan het bouwen van jouw project. Werken op hoogte wordt met het huren van een bouwkraan een stuk efficiënter dan voorheen.

Bij Bouwma huur je niet zomaar een bouwkraan. Met 24 types, waarvan 5 speciaal voor Nederland en allen in de 10 tonmeter klasse, heeft Vicario een complete range elektrisch hydraulische snelopbouwkranen. Deze bouwkranen hebben een vlucht van max. 27 meter en een hefvermogen van max. 650 kg op de punt.

De Vicario snelopbouwkranen, die je huurt bij Bouwma, zijn uitgevoerd met hydraulische stempels. De bouwkranen zijn binnen enkele minuten op te bouwen of te strijken. Vandaar de naam ‘snelbouwkraan’. Doordat het wielstel is gemonteerd is aan het basischassis en niet in de mast, is transport op nauwe plekken mogelijk.

Bouwkraan huren bij Bouwma

Bouwma is oplossingsgericht en daarom bieden we een verhuurprogramma aan. Hierdoor kun je naast het huren van een bouwkraan ook bouwkranen kopen. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij beter, veiliger, betrouwbaarder en meer kostenbesparend zijn. Wij zijn exclusief Vicario bouwkranen leverancier en daarom ben je, bij het huren van een bouwkraan, verzekerd van de beste prijs. Wil je een bouwkraan huren? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan.

Bouwmachines van Bouwma

Je huurt bij ons de bouwmachines van Vicario. Maar daarnaast ontwikkelt Bouwma ook eigen bouwmachines. Zo zijn we de producent van de Warry Bok elementenstelmachines en kun je bij ons ook bouwliften huren. Met een elementenstelmachines verplaats je gemakkelijk grote blokken en elementen, zonder zelf veel kracht te verliezen.

Het huren van een bouwlift is ideaal als je materialen, machines en gereedschappen naar een hoger niveau moet tillen. Ga je verhuizen? Kies dan voor een van onze ladderliften! Bouwkraan, bouwlift of elementenstelmachine huren? Je zit goed bij Bouwma!

Service van Bouwma

Een bouwkraan huren? Bij Bouwma kun je rekenen op een uitgebreid aanbod bouwkranen en toebehoren. Wij doen niet alleen de verhuur van bouwkranen, bij ons kun je rekenen op uitgebreide service. Wij verzorgen het transport, de opbouw, montage, trainingen, reparaties en keuringen voor je.

Daarnaast zijn we oplossingsgericht, hebben we verstand van zaken en denken we graag met je mee bij het huren van een bouwkraan. Ben je op zoek naar meer informatie? Bel ons op 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. We horen graag van je. Wat voor project jij ook hebt en hoelang dit project ook zal duren, bij Bouwma kun je altijd de juiste bouwmachine huren.

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze bouwkranen verhuur: