• Al 75 jaar ervaring in de bouw
  • Zelf doorontwikkelde bouwkranen
  • Volgende werkdag een offerte op maat
Home Autolaadkraan huren

Autolaadkraan huren

We kennen het allemaal, zware voorwerpen op je aanhangwagen neerzetten. Bij Bouwma vinden we dat je zware objecten alleen maar in de sportschool hoeft te tillen. Daarom hebben wij bij Bouwma de autolaadkraan. Deze kraan helpt je met het verplaatsen van al je spullen op je aanhangwagen of pick-up.

Bekijk onze huurfolder

autolaadkraan huren
2 resultaten gevonden

Bouwma’s autolaadkraan kan eenvoudig worden gemonteerd op elke aanhangwagen, pick-up of lichte vrachtwagen. Deze autolaadkraan biedt een uitgekiend vlucht- en hefvermogen, waardoor hij super efficiënt is in gebruik en transport.

Ben je geïnteresseerd in het huren van een autolaadkraan? Maak kennis met onze Handylift, een compacte autokraan! Als je op zoek bent naar een grotere kraan, bekijk dan onze Vicario bouwkranen.

Het gemak van een autolaadkraan huren

Het huren van een autolaadkraan biedt vele voordelen. Iedereen is bekend met de uitdagingen van het tillen van zware voorwerpen. Het verplaatsen van dergelijke lasten kan rugklachten veroorzaken en voldoen aan de Arbowet, die het tillen beperkt, is essentieel. Door het huren van een hydraulische autolaadkraan kun je het tillen van zware lasten vermijden en daarmee mogelijke klachten voorkomen.

De voordelen van het huren van een hydraulische autolaadkraan zijn:

  • Verlaging van arbeidskosten
  • Verkorting van laad- en lostijden
  • Verbetering van arbeidsomstandigheden volgens de Arbowetgeving
  • Eenvoudige en lichte bediening
  • Grote hefhoogte
  • Onbeperkte zwenkmogelijkheden
  • Voldoet aan de CE-normen

Autolaadkraan huren bij Bouwma

Bij Bouwma kun je een autolaadkraan huren die aan al jouw behoeften voldoet. Als je de autolaadkraan slechts eenmalig nodig hebt of voor een kortere periode, is huren de beste keuze. Bouwma biedt een uitgebreid verhuurprogramma en garandeert altijd de beste prijs, omdat wij exclusieve leverancier zijn van onze autolaadkranen. Zo weet je zeker dat je de gewenste kwaliteit krijgt.

Daarnaast kun je bij Bouwma ook rekenen op aanvullende diensten, zoals transport, training, reparatie, montage, keuringen en opbouw.

Als je twijfelt of een autolaadkraan de juiste bouwmachine is voor jouw project, staan de adviseurs van Bouwma klaar om met je mee te denken. Zij hebben de nodige expertise en helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op!

Service van Bouwma

Bouwma biedt uitstekende service. Als je een autolaadkraan wilt huren voor het laden en lossen van grote objecten, vind je bij ons wat je zoekt. Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor de autolaadkraan die bij jou past. Bekijk ons assortiment en je zult zeker de juiste autolaadkraan vinden om te huren. Naast autolaadkranen hebben we ook andere soorten bouwmachines, zoals bouwliften en elementenstelmachines.

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze autolaadkranen? Of ben je benieuwd wat wij voor autolaadkraan te huur hebben staan? Bel ons dan op 0251-229208 of stuur een e-mail naar info@bouwma.nl. Onze specialisten staan klaar om je te helpen.

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze autolaadkranen: