• Al 75 jaar ervaring in de bouw
  • Zelf doorontwikkelde bouwkranen
  • Volgende werkdag een offerte op maat
Home Compactkraan huren

Compactkraan huren

Kun jij wel een klein kraantje gebruiken op moeilijk bereikbare plekken? Dan kan het huren van een compactkraan wellicht voor verlichting zorgen. Een compactkraan van Bouwma is zeer wendbaar, multifunctioneel en, zoals de naam al zegt, compact. Waardoor deze ideaal is op een krappe bouwplaats met weinig ruimte.

Bekijk onze huurfolder

Minikraan
2 resultaten gevonden

Compactkraan huren

De compactkranen zijn zeer veelzijdig inzetbaar en worden daarom vaak aangetroffen op verschillende bouwlocaties. Bij Bouwma kan je een compactkraan huren tegen een voordelige prijs. We bieden een breed scala aan verschillende uitvoeringen. Onder de compactkranen vallen onder andere de bouwkranen van Vicario en de elementenstelmachines van Bouwma!

Compactkraan huren bij bouwma

Als je een compactkraan wilt huren kan je vandaag nog een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze experts gaan samen met jou aan de slag om de perfecte compactkraan voor jouw project te vinden. Of je nu je tuin wilt renoveren of dagelijks een kraan nodig hebt voor je werk, bij Bouwma kan je compactkranen huren tegen de beste prijs.

De Vicario compactkraan

Bij ons kan je verschillende soorten compactkranen huren. Een van de bekendste compactkranen is ongetwijfeld de Vicario bouwkraan. Deze lichte kraan werd in 1979 door Bouwma als eerste in Nederland geïntroduceerd. Nu, ruim 40 jaar later, zorgen de compactkranen voor nog betere prestaties en capaciteit. De Vicario compactkraan is, zoals de naam al doet vermoeden, erg compact en daardoor gemakkelijk te plaatsen in krappe ruimtes en smalle werkplaatsen. Ideaal voor werkzaamheden in een stedelijke omgeving.

Compacte elementenstelmachines

Bij Bouwma kan je ook andere compactkranen huren, zoals de Warry Bok elementenstelmachines van Bouwma. De Warry Bok werd ruim 40 jaar geleden door Bouwma zelf op de markt gebracht en is vandaag de dag een onmisbare tool op de bouwplaats. Deze compactkranen worden gehuurd om het zware tilwerk van elementen en blokken te verlichten. Ze zijn ideaal voor het tillen en plaatsen van kalkzandsteenblokken, en worden veelvuldig gehuurd door bouwvakkers en timmermannen voor verschillende klussen.

Belangrijk om te weten: De Warry Bok minikraan voldoet aan de eisen van de machinerichtlijn 2006/42 EG, waardoor je deze compactkraan veilig kunt huren!

Compactkraan huren?

Als je op zoek bent naar een compactkraan, ben je bij Bouwma aan het juiste adres. We bieden een breed scala aan keuzes en je kunt onze compactkranen zowel voor korte als lange termijn huren. Als je slechts tijdelijk of voor één specifiek project een compactkraan nodig hebt, is het huren ervan de ideale oplossing. Het huren van een compactkraan kan je aanzienlijke kostenbesparingen opleveren. Bovendien garanderen wij bij Bouwma altijd de beste prijs, aangezien we exclusieve leverancier zijn van Vicario bouwkranen en producent van de Warry Bok elementenstelmachines.

Bij ons geniet je ook van talloze andere voordelen. Naast het verhuren van compactkranen, verzorgen wij ook het transport, de opbouw, trainingen, reparaties, montage en keuringen. Twijfel je nog of je een compactkraan wilt huren? Bij Bouwma denken we graag met je mee en hebben we de nodige expertise. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen!

Service van Bouwma

Als je op zoek bent naar een compactkraan om te huren, dan ben je bij Bouwma absoluut aan het juiste adres. Bij ons kan je een compactkraan huren die perfect past bij jouw project. Het mooie van Bouwma is dat je met slechts een paar klikken een vrijblijvende offerte kunt aanvragen! Twijfel je nog over welke compactkraan je nodig hebt of heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze kraanspecialisten via 0251-229208 of stuur een e-mail naar info@bouwma.nl. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen.

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze compactkranen: