• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

Torenkranen

Ben je op zoek naar torenkranen, ook wel bekend als bouwkranen of hijskranen? Dan ben je aan het juiste adres bij Bouwma. Een torenkraan kun je inzetten bij de bouw van vrijwel ieder project. Zo wordt een torenkraan ingezet om bouwproducten en materialen omhoog te takelen. Een gewilde torenkraan is de bekende Vicario bouwkraan. Deze kraan wordt exclusief geëxporteerd naar België en Nederland door Bouwma Bouwmachines BV. De kranen onderscheiden zich in capaciteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met een torenkraan bouw je een ideale situatie in een handomdraai. 

Ben je benieuwd naar onze torenkranen? Bekijk dan onderstaand ons aanbod torenkranen. Heb je vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op +31 251-229208 of per mail via info@bouwma.nl. We denken graag met je mee.

Goed om te weten: voor onze 10 ton meter uitvoering heb je geen hijsbewijs nodig!

Torenkranen huren en kopen doe je bij Bouwma!

In het aanbod torenkranen van Bouwma vind je verschillende type torenkranen. Maar dat is niet alles, je kunt bij Bouwma rekenen op meer. Zo verzorgen wij ook het transport, de opbouw, montage, reparaties, trainingen en keuringen rondom de torenkraan. Hierover adviseren we je graag. Ben je benieuwd naar onze andere bouwmachines? Bekijk dan ook onder andere onze bouwliften, elementenstelmachines en ladderliften.

Meer informatie over onze torenkranen? Bel gerust naar +31 251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. We horen graag wat we voor jou kunnen betekenen!

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Torenkranen van Bouwma

Bouwma blijft haar torenkranen steeds innoveren en verbeteren. Dit zorgt voor betere capaciteit en prestaties. De torenkranen zijn hierdoor ongeëvenaard in betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. De snelopbouwkranen van Vicario zijn uitgevoerd met hydraulische stempels. Dit zorgt ervoor dat torenkranen binnen enkele minuten op te bouwen of te strijken zijn. Bij de torenkranen wordt het wielstel aan het basis chassis gemonteerd, in plaats van aan de mast. Dit zorgt ervoor dat het transport zelfs op de meest krappe plaatsen mogelijk is. Dit is handig als je werkt in bijvoorbeeld steden. Een torenkraan is dan ook een mobiele kraan.

(Mobiele) Torenkraan te koop én torenkraan te huur

Bij Bouwma staat een goede kwaliteit op nummer één. Dit zie je daarom ook terug in onze producten, maar ook in onze service. Wij zijn oplossingsgericht, wat er voor zorgt dat we naast de verkoop van torenkranen ook een verhuurprogramma bieden. Je kiest zelf of je liever een torenkraan huurt of koopt. Hierdoor zijn wij beter, veiliger, betrouwbaarder en meer kostenbesparend. Daarnaast zijn wij exclusief Vicario bouwkranen leverancier. Daardoor ben je altijd verzekerd van de beste prijs.

Ben je op zoek naar een bepaalde torenkraan, zoals een mobiele torenkraan? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze producten. Vraag een vrijblijvende offerte aan als je geïnteresseerd ben in de koop of huur van een torenkraan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Hulp nodig?

Wij voorzien u van deskundig advies, installatie en service.