• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

Hijskranen

Bij de bouw van vrijwel ieder project wordt een hijskraan gebruikt om materialen en gereedschappen omhoog te takelen, te laten zakken en te verplaatsen. De meest bekende hijskraan is de Vicario bouwkraan. Deze hijskraan wordt sinds 1982 door Bouwma Bouwmachines BV. geïmporteerd naar België. De hijskranen van het Italiaanse merk Vicario onderscheiden zich in capaciteit, kwaliteit, prestatie en duurzaamheid. De Vicario hijskranen zijn binnen enkele minuten op te bouwen. Wil je meer informatie over onze hijskranen of ben je benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan hieronder onze diverse hijskranen. Wanneer je meer informatie wenst, kun je gerust bellen naar +31 251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl. De adviseurs van Bouwma denken altijd graag met je mee. Wij laten het pas los als jij tevreden bent!

Verschillende soorten hijskranen

Bij Bouwma Bouwmachines ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een hijskraan. Voor ieder soort project kun je hier een hijskraan vinden. Of je nu aan complexe projecten werkt of op zoek bent naar een tijdelijke, kleinere hijskraan, je vindt de juiste kraan bij Bouwma. Wij hebben kranen met uiteenlopende vluchtmeters. Een vluchtmeter geeft aan hoe ver de kraan kan reiken. 

Naast het aantal vluchtmeter wordt er onderscheid gemaakt tussen verschillende hefvermogens. Een hefvermogen geeft aan hoeveel kilo de kraan kan tillen. Bij Bouwma vind je hijskranen met een maximaal hefvermogen van 2200 kg, maar kun je ook terecht voor een hijskraan met een hefvermogen van 350 kg. In ons assortiment bouwmachines kun je kiezen voor de juiste hijskraan.

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bouwma hijskranen

Doordat wij ons blijven ontwikkelen, zorgen we ervoor dat de hijskranen steeds verbeteren in capaciteit en prestaties. Dit zorgt ervoor dat de hijskranen van Bouwma ongeëvenaard in kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid blijven. Voor de 10 ton/meter kraan van Bouwma heb je geen hijsbewijs nodig. In het aanbod hijskranen vind je 24 verschillende typen hijskranen. Met de juiste hijskraan ga je veilig en efficiënt te werk aan ieder complex project. 

De Vicario snelopbouwkranen zijn uitgevoerd met een hydraulische stempel. Hierdoor zijn ze binnen enkele minuten op te bouwen. Daarom de naam ‘snelbouwkraan’. Doordat het wielstel aan het basis chassis gemonteerd is, is het mogelijk dat het transport zelfs op de meest krappe plaatsen uit te voeren. Dit maakt dat de hijskranen erg mobiel zijn. Onze hijskranen zorgen ervoor dat je naast veilig ook efficiënt te werk kunt gaan. 

Ben je op zoek naar een hijskraan of wil je meer weten over onze hijskranen? Dan kun je altijd contact met een van onze adviseurs opnemen. Zij leggen je graag alles uit over onze hijskranen.

Hijskraan te huur én hijskraan te koop

Bij Bouwma kun je een hijskraan huren en een hijskraan kopen. Bij ons staat kwaliteit voorop en dat zie je terug in onze producten, maar ook in onze service. Zo zijn we oplossingsgericht en bieden we zowel een verkoop- als verhuurprogramma aan. Dit maakt ons veiliger, beter, betrouwbaarder en meer kostenbesparend. Bouwma is exclusief leverancier van de Vicario hijskranen en dit zorgt ervoor dat je bij ons verzekerd bent van de beste prijs. Wil je een hijskraan huren of hijskraan kopen? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Een kraan huren, brengt vele voordelen met zich mee.

Huren en kopen doe je bij Bouwma!

In ons uitgebreide aanbod aan hijskranen vindt je altijd een hijskraan die geschikt is voor jou. Bij de verkoop en het verhuur van de hijskranen zorgen wij ook voor het transport. Daarnaast kun je ook op ons rekenen voor de opbouw, montage, reparatie, trainingen en keuringen. Door onze ervaring hebben we verstand van zaken en denken we graag met je mee over de juiste oplossing. De juiste kraan koop of huur je bij Bouwma. 

Benieuwd naar de rest van ons aanbod? Ontdek dan ook onze bouwliften, elementenstelmachines en ladderliften.

Meer informatie over onze hijskranen? Bel gerust naar +31 251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. We horen graag van je!

Hulp nodig?

Wij voorzien u van deskundig advies, installatie en service.