• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

Autolaadkraan

De autolaadkraan van Bouwma kan nagenoeg op iedere aanhangwagen, pick-up of lichte vrachtwagen worden gemonteerd. De autolaadkraan heeft een gering eigen gewicht, is eenvoudig te monteren en heeft voor zijn uitvoering een uitgekiend vlucht- en hefvermogen. Geïnteresseerd in een autolaadkraan? Ontdek onze Handylift! Op zoek naar een grotere kraan? Bekijk dan onze Vicario bouwkranen

Meer informatie over onze hydraulische autolaadkraan? Lees dan de informatie onderaan de pagina of neem contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag!

Gemak van een autolaadkraan

Iedereen kent het probleem van het tillen van zware voorwerpen. Met het laden en lossen van te zware voorwerpen wordt de rug belast en dit kan leiden tot lichamelijke klachten. Daarom verplicht de Arbowet iedereen tot beperking van het tillen van zware lasten. Door gebruik te maken van een autolaadkraan kun je het tillen van zware lasten voorkomen.

De hydraulische autolaadkraan heeft een aantal voordelen:

  • – Vermindering van arbeidskosten
  • – Vermindering van laad- en lostijden
  • – Verbetering van arbeidsomstandigheden volgens de Arbowetgeving
  • – Makkelijk en licht te bedienen
  • – Grote hefhoogte
  • – Eindeloos zwenken
  • – Vervaardigd volgens de CE normen

Autolaadkraan te koop en te huur

Bij Bouwma kun je slagen voor een gebruiksvriendelijke autolaadkraan. Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij een autolaadkraan verkoopprogramma. Wanneer je de autolaadkraan vaker verwacht te gebruiken, is een autolaadkraan kopen de juiste keuze. Bij Bouwma ben je hoe dan ook altijd verzekerd van de beste prijs. Wij zijn namelijk exclusief leverancier van onze autolaadkranen. Daardoor kun je altijd kwaliteit verwachten!

Daarnaast kun je bij Bouwma rekenen op nog veel meer. Wij nemen ook graag het transport, trainingen, reparatie, montage, keuringen en de opbouw voor je uit handen. Ben je nog niet zeker of een autolaadkraan dé bouwmachine is die je nodig hebt? De adviseurs van Bouwma denken graag met je mee en hebben verstand van zaken. Neem daarom gerust contact met ons op!

Contact met Bouwma

Wil je een autolaadkraan kopen voor het laden en lossen van grote objecten? Dan kun je gerust een vrijblijvende offerte aanvragen. In ons aanbod vind je vast de juiste autolaadkraan voor jouw project. Naast autolaadkranen hebben wij nog veel meer diverse bouwmachines, zoals bouwliften en elementenstelmachines. Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over onze autolaadkranen? Of ben je benieuwd wat wij voor autolaadkraan te koop hebben staan? Bel ons dan op 0251-229208 of stuur een mailtje naar info@bouwma.nl. We horen graag wat we voor jou kunnen betekenen!

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig?

Wij voorzien u van deskundig advies, installatie en service.