• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

Aanhangerkraan

De aanhangerkraan is een type bouwkraan die kan worden ingezet bij dakwerkzaamheden, onderhoud- en renovatieprojecten en hijswerkzaamheden. Een populaire aanhangerkraan in ons aanbod is de Vicario OMV 380 aanhangerkraan.

Benieuwd naar onze aanhangerkranen? Bekijk onderstaand ons aanbod. Wil je meer informatie over onze aanhangerkranen, zoals de OMV 380 aanhangerkraan? Dan kun je gerust contact opnemen door ons te bellen op 0251-229208 of te mailen naar info@bouwma.nl. Onze adviseurs denken graag met je mee en laten het pas los als jij tevreden bent!

Gemak van een aanhangerkraan

Een aanhangerkraan is een combinatie tussen een bouwkraan en aanhangwagen. Onze aanhangerkraan is ontzettend gebruiksvriendelijk. De aanhangerkraan is zelfopbouwend en -strijkend in enkele minuten, middels de hydraulische unit met hydro-mastcylinder en giek-omklapcylinder. De mast, giek en onderwagen van de aanhangerkraan zijn verzinkt. Het geheel is samengesteld op een geremde onderwagen met bolkoppeling en hydraulische afstempeling (inclusief stalen stempelplaten). De maximaal toegestane rijsnelheid voor deze aanhangerkraan is 70-80 km/uur. Wil je meer specifieke informatie over de aanhanger? Dan adviseren we je de productpagina’s van onze aanhangerkranen te bekijken. Hier vind je alle gewenste informatie!

Kort samengevat, met de aanhangerkraan ben je van alle gemakken voorzien:

  • Eenvoudig transport
  • Gebruiksvriendelijk
  • Zelfopbouwend en strijkend in korte tijd
  • Hoge kwaliteit en daardoor een lange levensduur
  • RDW gekeurd, inclusief kenteken

Goed om te weten: voor deze aanhanger dien je in bezit te zijn van een aanhanger rijbewijs BE (voor auto met aanhanger).

Aanhangerkraan te koop

De kwaliteit van Bouwma zie je niet alleen terug in onze bouwmachines, maar ook in onze service. Onze adviseurs zijn oplossingsgericht, wat heeft gezorgd voor ons verkoopprogramma. Wanneer je de aanhangerkraan vaker verwacht te gebruiken, is een aanhangerkraan kopen de juiste keuze. Doordat wij verschillende mogelijkheden aanbieden, zijn wij beter, veiliger, betrouwbaarder en meer kostenbesparend.

Wil je meer informatie over onze aanhangerkranen, zoals de OMV 380 aanhangerkraan? Dan kun je altijd snel en eenvoudig contact opnemen met onze adviseurs. Wij vertellen je graag meer over onze producten!

Contact met Bouwma

Wil je een aanhangerkraan kopen? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om zo je wensen en eisen te bespreken. Naast aanhangerkranen kopen en huren, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor diverse andere soorten bouwmachines. Bekijk ook onze bekende Vicario bouwkranen en Warry Bok elementenstelmachines.

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over onze aanhangerkranen? Bel ons dan op 0251-229208 of stuur een mailtje naar info@bouwma.nl. We horen graag wat we voor jou kunnen betekenen!

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig?

Wij voorzien u van deskundig advies, installatie en service.